voetbalzone

Martens heeft nieuwe club gevonden, maar maakt seizoen af bij AZ

Bart Kruyt06 jan 2014, 09:35
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2014, 09:35
Advertentie

Maarten Martens vervolgt zijn loopbaan na dit seizoen in Griekenland. De middenvelder van AZ had al toegegeven dat hij PAOK Saloniki een 'interessante optie' vond en blijkt nu al een akkoord te hebben bereikt met de werkgever van Huub Stevens over een tweejarig contract. PAOK maakt dat zelf op de officiële website bekend. Martens maakt het seizoen nog wel af in Alkmaar.

/

PAOK probeerde in eerste instantie om de Belg per direct over te nemen, maar AZ nam geen genoegen met de geboden transfersom. Martens blijft daardoor tot de zomer in het AFAS Stadion en zal zijn loopbaan vervolgens voortzetten in Griekenland. Dit seizoen speelde de technicus nog met AZ tegen PAOK in de Europa League.

Martens voetbalt al sinds 2004 op de Nederlandse velden: hij kwam eerst 2 seizoenen uit voor RKC Waalwijk en verhuisde vervolgens naar Alkmaar. Voor AZ speelde de middenvelder tot dusver 163 competitiewedstrijden, waarin hij 34 keer scoorde. Met de ploeg uit Noord-Holland werd Martens een keer kampioen van Nederland en won hij de Johan Cruijff Schaal en de KNVB Beker.

Bezig met laden …