voetbalzone

‘Martin van Geel heeft duidelijk aangegeven dat Wigan zich moet melden’

Erik van Dam16 jan 2015, 16:10
Laatst bijgewerkt: 16 jan 2015, 16:10
Advertentie
voetbalzone

Mitchell te Vrede is redelijk overbodig bij Feyenoord en moet het doen met korte invalbeurten. Hij zou het graag ergens anders willen laten zien, maar zijn club wil hem alleen van de hand doen als er een club komt die een transfersom op tafel legt: aan een verhuurperiode werkt Feyenoord niet mee. Zaakwaarnemer Edward Burleson zegt dat er nog geen concreet bod is binnengekomen bij de volksclub.

Burleson bevestigt vrijdag aan FOX Sports dat Wigan Athletic geïnteresseerd is in zijn 23-jarige cliënt. Maar de Engelsen hebben zich nog niet gemeld en dat is wel wat Martin van Geel wil. “Hij heeft duidelijk aangegeven dat Wigan zich moet melden.” De situatie van Te Vrede in De Kuip blijft onveranderd: hij móet niet weg, maar mag weg als er een club is die een redelijke afkoopsom voor hem neertelt bij Feyenoord.

Burleson zegt dat Te Vrede, dit seizoen goed voor acht goals in twintig wedstrijden, afwacht hoe de zaken gaan. “Hij wil spelen, het liefst bij Feyenoord. Als dat niet gaat, dan ergens anders.”

Bezig met laden …