voetbalzone

Martinez belooft Man Utd dat Wigan alles zal geven op Stamford Bridge

Bart Kruyt03 mei 2010, 23:45
Laatst bijgewerkt: 03 mei 2010, 23:45
Advertentie

Roberto Martinez belooft een spannende laatste speeldag in de Engelse Premier League. De coach gaat met Wigan Athletic op bezoek bij Chelsea, dat nog één overwinning nodig heeft voor de landstitel. “Ik kan iedereen garanderen dat wij ons best zullen doen om dat te voorkomen”, zei Martinez tegenover de BBC.

De Spanjaard heeft geen voorkeur voor Manchester United, maar vindt dat Wigan haar sportieve plicht moet vervullen. Bovendien kan een overwinning een flinke bonus betekenen. Wanneer Wigan nog een plekje weet te stijgen op de ranglijst, krijgt het een kleine 800.000 euro extra aan prijzengeld van de Premier League. Martinez kan dit geld goed gebruiken in een poging om zijn ploeg van een kwaliteitsinjectie te voorzien.

United, dat zelf moet af zien te rekenen met Stoke City, mag zodoende hopen op de helpende hand van The Latics. “We zullen ons zo goed mogelijk voorbereiden, aangezien dit gewoon een erg zware uitwedstrijd is”, zei Martinez. “We weten dat er niet veel mensen zijn die denken dat we daar een goed resultaat kunnen halen, maar dit seizoen hebben we bewezen dat we op een goede dag iedereen kunnen verslaan.”

Bezig met laden …