voetbalzone

Martino: 'Atlético zal het niet toestaan dat wij domineren'

Matthijs van Laar08 apr 2014, 20:25
Laatst bijgewerkt: 08 apr 2014, 20:25
Advertentie
voetbalzone

Barcelona moet woensdag minimaal één keer scoren om door te bekeren in de Champions League en wat Gerardo Martino betreft gebeurt dat snel in de wedstrijd. De coach van los Azulgrana heeft namelijk weinig trek in een slepende strijd met het fysiek sterke Atlético Madrid, zo verklaarde hij dinsdagavond tijdens zijn persconferentie.

Gerardo wil woensdag domineren in het Vicente Calderón, al weet hij dat dat niet eenvoudig zal zijn. "Het liefst wel, maar ik denk niet dat Atlético dat zal toestaan." Veel zal daarbij ook afhangen van de vorm van Lionel Messi. "We zijn eraan gewend geraakt dat hij iedere wedstrijd scoort, en als dat niet gebeurt, valt het meteen op. Wij zijn blij als hij van waarde kan zijn, met of zonder doelpunten."

"Hij is de laatste maanden vaak beslissend geweest, omdat hij iedere week heeft kunnen spelen. Dat was daarvoor vaak niet het geval", vervolgde Martino. "Als hij morgen top is, nemen onze kansen om door te bekeren significant toe." Barcelona speelde vorige week in eigen huis met 1-1 gelijk tegen los Colchoneros en moet dus scoren om door te gaan. Atlético heeft aan een doelpuntloos gelijkspel genoeg.

Bezig met laden …