voetbalzone

Martino bevestigt komst Halilovic: 'Onderhandelingen begonnen al in 2010'

Bart Kruyt01 mrt 2014, 13:06
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 2014, 13:06
Advertentie

Barcelona heeft het nieuws nog niet bevestigd op de officiële website van de club, maar Alen Halilovic zal inderdaad naar de Spaanse topclub komen. Het Kroatische supertalent maakte in de nacht van donderdag op vrijdag op Facebook en Instagram bekend dat hij na dit seizoen de overstap zal maken en Gerardo Martino heeft inderdaad begrepen dat de deal is afgerond.

voetbalzone

Martino werd zaterdag op de persconferentie gevraagd naar de komst van Halilovic. "Hij zal inderdaad naar Barcelona komen", reageerde de coach. "De onderhandelingen om hem binnen te halen zijn al in 2010 begonnen." Halilovic was toen nog maar dertien jaar oud. "Hij zal bij Barcelona B beginnen", bevestigde Martino, die verder niet veel kon zeggen over de deal.

Halilovic komt in de zomer over van Dinamo Zagreb, waar hij op zestienjarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal maakte. Elf dagen na zijn debuut maakte de aanvallende middenvelder al zijn eerste doelpunt voor de Kroatische topclub en twee weken later debuteerde hij als invaller in de Champions League, in het duel met Paris Saint-Germain. Met de transfer zou zo'n negen miljoen euro gemoeid zijn.

Bezig met laden …