voetbalzone

Martino: ‘Geheim is om intensiteit van Atlético Madrid te evenaren’

Thijs Post31 mrt 2014, 14:42
Laatst bijgewerkt: 31 mrt 2014, 14:42
Advertentie

Er staat minimaal een ploeg uit Spanje in de halve finale van de Champions League en dat komt door de kwartfinale tussen Barcelona en Atlético Madrid. De grootmachten ontmoeten elkaar dinsdag voor de eerste kwartfinale in Camp Nou. Trainer Gerardo Martino van Barcelona kent de kwaliteiten van Atlético, maar hij is niet bang.

voetbalzone

“Het is belangrijk om geen tegendoelpunten te krijgen in de thuiswedstrijd, maar het allerbelangrijkste is om de eerste wedstrijd te winnen. Dat legt de druk en de verantwoordelijkheid bij de tegenstander”, begint Martino in gesprek met de Spaanse media. “Het geheim in de wedstrijden tegen Atlético Madrid is om hun intensiteit te evenaren. Ons wapen blijft echter het spel van Barcelona.”

Martino denkt dat Atlético Madrid gaat voor een vroege openingsgoal en dat de ploeg van Diego Simeone daarna gokt op de counter. Een open wedstrijd verwacht de Argentijn daarom niet. “We moeten oppassen voor de counter. We zijn altijd beducht voor een tegenstander, maar vergeet niet dat wij Barcelona zijn. In eerste instantie denken we aan wat wij kunnen.”

Bezig met laden …