voetbalzone

Martino: ‘Ik ben niet bezig met de hemel of de hel, ik zoek balans’

Erik van Dam04 feb 2014, 14:55
Laatst bijgewerkt: 04 feb 2014, 14:55
Advertentie
voetbalzone

Barcelona verloor zaterdag voor het eerst sinds april 2012 weer een competitiewedstrijd in Camp Nou: Valencia pakte een 2-3 overwinning mee in Catalonië. De dag erop won Atlético Madrid met 4-0 van Real Sociedad en bleef Real Madrid steken op 1-1 bij Athletic Bilbao, waardoor er wat verschuivingen zijn in de top. Gerardo Martino probeert zich niet al te druk te maken na vorig weekend.

“We laten het verlies tegen Valencia achter ons”, zegt de Argentijnse trainer gedecideerd. “De ene wedstrijd brengt je in de hemel, de andere wedstrijd stuurt je zo naar de hel. Maar ik ben niet bezig met de hemel of de hel, ik zoek balans. We staan nog steeds hoog op de ranglijst. Sinds ik hier arriveerde bij Barcelona, was er al druk: die is iedere dag hetzelfde. En ik denk dat het zo blijft tot mijn laatste dag hier.”

“Ik vind dat niet erg”, zegt Martino. “Misschien slaap ik wat minder, maar ik heb me eraan aan weten te passen. Als ik hier binnenkom door de deur, weet ik wat ik kan verwachten. Wie ik morgen laat spelen tegen Real Sociedad weet ik nog niet. Na een nederlaag wacht er altijd een kans op revanche. Het is belangrijk dat we een ander gezicht tonen dan in de tweede helft tegen Valencia”, aldus Tata.

Bezig met laden …