voetbalzone

Martino: ‘Jammer, we hebben het na ‘el Clásico’ amper over voetbal gehad’

Peter Nusselder25 mrt 2014, 12:38
Laatst bijgewerkt: 25 mrt 2014, 12:38
Advertentie

Barcelona is weer helemaal terug in de strijd om de Spaanse landstitel, nadat er zondag in een spectaculair duel werd afgerekend met Real Madrid (3-4). Na afloop van de wedstrijd in het Santiago Bernabéu was er veel aandacht voor scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco, die in de ogen van Real opzichtig in het voordeel van de Catalanen floot. Gerardo Martino had dat liever anders gezien.

voetbalzone

De trainer van Barça kijkt in de aanloop naar de competitiewedstrijd tegen Celta de Vigo, die woensdag alweer op het programma staat, nog even terug op de topper van afgelopen weekend. “De ophef over de arbitrage na el Clásico?Jammer, we hebben het eigenlijk amper over voetbal gehad, terwijl er op dat gebied toch ook genoeg te bespreken was geweest”, tekent AS op uit de mond van de Argentijnse oefenmeester.

De overwinning in Madrid kan overigens niet verhullen dat Martino onder druk staat bij Barcelona en dat het nog onzeker is of hij na dit seizoen aan mag blijven in het Camp Nou. De coach stoort zich aan die geruchten. “Ik vraag me af waarom er bij een club die zó groot is zo veel te doen is over mijn positie, terwijl we nog in de race zijn voor drie prijzen. Met betrekking tot mijn toekomst zal ik proberen ervoor te zorgen dat mijn zaakwaarnemers deze week uiteenlopende dingen lekken naar de pers”, geeft Martino lachend aan.

Bezig met laden …