voetbalzone

'Martino kan bij vertrek bij Barcelona in Primera División actief blijven'

Bart Kruyt12 mei 2014, 00:20
Laatst bijgewerkt: 12 mei 2014, 00:20
Advertentie

Barcelona kan aankomende zaterdag kampioen van Spanje worden, maar toch wordt er hevig gespeculeerd over de toekomst van Gerardo Martino. De Argentijn past volgens critici niet bij de club en zal Barcelona mogelijk na een seizoen alweer verlaten. Wanneer Martino inderdaad vertrekt, gaat hij wellicht aan de slag bij een andere club uit de Primera División.

voetbalzone

Martino wordt in de Spaanse media in verband gebracht met een overstap naar Málaga, waar Bernd Schuster zal vertrekken. Dat bevestigde de Duitser zondag in gesprek met Onda Cero: "Het klopt dat ik ben benaderd door clubs uit Duitsland, maar er is nu niets concreet. Ik wilde eerst met Málaga praten en dat heb ik inmiddels gedaan. Ik zal de club in de zomer verlaten", zei Schuster.

Málaga moet dus op zoek naar een opvolger en zou volgens de geruchten hopen op een samenwerking met Martino. De club en trainer spraken vorig jaar al met elkaar, maar toen wilde hij Newell's Old Boys niet achter zich laten. Even later klopte Barcelona aan en vertrok Martino alsnog naar Spanje. Met nog een speelronde te gaan staat Barcelona tweede en Málaga dertiende.

Bezig met laden …