voetbalzone

'Martino sprak Messi al aan op gedrag: 'Ik weet dat jij hier de baas bent''

Bart Kruyt09 jan 2015, 09:35
Laatst bijgewerkt: 09 jan 2015, 09:35
Advertentie

Het Camp Nou was donderdagavond zeer matig gevuld voor de thuiswedstrijd van Barcelona tegen Elche en van de supporters die er wél waren schaarde een deel zich achter Luis Enrique, terwijl een ander deel de oefenmeester uitfloot. Luis Enrique gaf na afloop toe dat hij het gefluit had gehoord, maar zei dat hij blij was dat de fans in ieder geval achter de ploeg waren blijven staan. Onder leiding van een sterk spelende Lionel Messi won Barcelona met 5-0 van Elche.

voetbalzone

Luis Enrique staat hevig onder druk bij de Spaanse topclub, omdat hij niet goed door een deur zou kunnen met Messi. De sterspeler van Barcelona heeft een enorme invloed bij de vereniging en daar kwam Gerardo Martino vorig seizoen ook al achter, meent El Periodico. In de krant wordt vrijdag geschreven dat Martino Messi al eens aansprak op zijn sterrengedrag.

"Ik weet dat jij hier de baas bent, de belangrijkste man", zou Martino volgens El Periodico tegen Messi hebben gezegd. "Ik weet dat jij de telefoon kan pakken, de voorzitter kan bellen en ervoor kan zorgen dat ik ontslagen wordt. Dat vind ik allemaal goed, maar asjeblieft: je hoeft het niet iedere dag te laten zien." Martino vertrok al na een jaar weer bij Barcelona en werd in de zomer dus opgevolgd door Luis Enrique.

Bezig met laden …