voetbalzone

Martino: 'Tevreden met de resultaten, niet tevreden met het spel'

Thijs Post10 dec 2013, 12:29
Laatst bijgewerkt: 10 dec 2013, 12:29
Advertentie

Barcelona is al zeker van overwintering in de Champions League en in het laatste groepsduel staat enkel nog de groepswinst op het spel. Barcelona verloor de vorige wedstrijd in Europa met 2-1 van Ajax, dus de Catalanen zijn op zoek naar eerherstel. Celtic, dat al is uitgeschakeld in Europa, hoeft dan ook geen cadeautjes te verwachten van de Spaanse voetbalgrootmacht. Dat laat trainer Gerardo Martino weten op de persconferentie.

/

“Voor Barcelona is iedere wedstrijd belangrijk. We willen altijd winnen en we willen altijd een goede prestatie op de mat leggen. Ieder duel heeft gevolgen en de gevolgen zijn altijd groter als we verliezen dan als we winnen.” Martino zegt dat hij tevreden is met de resultaten en waar Barcelona momenteel staat, maar met het vertoonde spel is hij minder tevreden.

“Of het team in een depressie zit? Dan denk ik niet. Als je twee wedstrijden verliest, gaan de alarmbellen al af.” Vervolgens wordt de oefenmeester gevraagd naar Neymar. “Bij een speler als Neymar kijk je niet alleen naar het aantal doelpunten dat hij maakt, je kijkt naar het hele plaatje. Het klopt dat hij niet zo veel scoort als Lionel Messi, maar het is wel een logische oplossing om hem in de spits te zetten als Messi en Cesc Fàbregas niet inzetbaar zijn.”

Bezig met laden …