voetbalzone

'Martino vraagt bestuur Barcelona om spectaculaire miljoenentransfer'

Bart Kruyt18 okt 2013, 09:10
Laatst bijgewerkt: 18 okt 2013, 09:10
Advertentie

Barcelona schijnt druk bezig te zijn met de komst van Mats Hummels, al wordt het nieuws over een vermeend akkoord ontkend door Borussia Dortmund. Barcelona wil verder ook de aanval versterken en Punto Pelota claimt dat Gerardo Martino zijn zinnen heeft gezet op de komst van een landgenoot. De coach zou het bestuur hebben gevraagd om Sergio Agüero te halen.

/

De 25-jarige Agüero is bezig aan zijn derde seizoen bij Manchester City en maakte in zijn eerste jaar bij de club het winnende doelpunt tegen Queens Park Rangers, waardoor City de Premier League won. El Kun is mede door die goal een publiekslieveling in het Etihad Stadium, maar Martino schijnt de goaltjesdief terug naar Spanje te willen halen. Agüero speelde in het verleden al vijf seizoenen bij Atlético Madrid, voordat hij naar Engeland vertrok.

Volgens François Gallardo, een van de deskundigen in het programma Punto Pelota, zal Barcelona tussen de 50 en 55 miljoen euro moeten betalen voor Agüero. Barcelona werd vorige week ook al met de nodige spitsen in verband gebracht, maar dit waren toch heel andere types: spelers als Miroslav Klose, David Trezeguet en zelfs Graziano Pellè zijn meer grote en sterke aanspeelpunten, terwijl Agüero maar 1.72 meter groot is.


Bezig met laden …