voetbalzone

'Martino zet drie peperdure middenvelders in schaduwelftal Barcelona'

Bart Kruyt19 nov 2013, 07:25
Laatst bijgewerkt: 19 nov 2013, 07:25
Advertentie

Barcelona wordt in de wandelgangen dagelijks in verband gebracht met keepers, verdedigers en aanvallers, maar vrijwel nooit met middenvelders. Gerardo Martino kan voor zijn middelste linie immers beschikken over heel wat spelers, maar El Mundo Deportivo claimt dinsdag dat er toch drie middenvelders in beeld zijn om het elftal van Barcelona te komen versterken.

/

Volgens het Catalaanse dagblad zijn er drie middenvelders waar Martino het in ziet zitten: Koke van Atlético Madrid, Arturo Vidal van Juventus en Ramires van Chelsea. Laatstgenoemde werd in de afgelopen periode ook al met Real Madrid in verband gebracht, maar liet als reactie op die geruchten weten tevreden te zijn in Londen. Het contract van de 26-jarige Ramires op Stamford Bridge loopt nog tot medio 2017 door.

Vidal is net zo oud als Ramires en ligt nog tot de zomer van 2018 vast bij Juventus, dat bovendien met de Chileen in gesprek is over een verbeterd contract. Ook de 21-jarige Koke heeft een contract tot medio 2018 en zal dus behoorlijk prijzig zijn: de 'nieuwe Xavi' wordt ook gevolgd door diverse topclubs uit Engeland, maar staat dus ook in het vermeende schaduwelftal van Barcelona.

Bezig met laden …