voetbalzone

Martínez: '6-0 geeft verhoudingen tussen beide teams niet goed weer'

Daniel Cabot Kerkdijk22 aug 2010, 09:03
Laatst bijgewerkt: 22 aug 2010, 09:03
Advertentie

Wigan Athletic kreeg zaterdag met liefst 0-6 klop van Chelsea. Roberto Martinez, hoofdtrainer van de geplaagde Latics, vond de uitslag overdreven. In de eerste dertig minuten deed Wigan absoluut niet onder voor de regerend landskampioen, maar de eerste aanval van Chelsea leverde meteen een goal op. Daarna liepen de Londenaren uit.

/

"We hebben in de eerste helft goed gespeeld", vertelde Martínez na afloop van de wedstrijd. "Het was niet verdiend om met 0-1 achter te komen. Natuurlijk zijn we uitermate teleurgesteld. Toen we met 0-3 achter kwamen, hadden we alles reeds gegeven en was het moeilijk om te herstellen. Ik verwijt mijn spelers niets, zeker niet na de eerste helft. Een 0-6 eindstand geeft de verhoudingen tussen beide teams niet goed weer."

Wigan ging op de eerste speeldag met 0-4 onderuit tegen Blackpool en treft komende week Tottenham Hotspur, de tegenstander waar met vorig seizoen met 9-1 van verloor. Martinez benadrukt dat hij zich niet druk maakt om een eventueel ontslag. "Daar houd ik mij niet mee bezig", benadrukte Martínez tot slot. "Op het moment dat je gaat denken dat je ontslagen kan worden, dan misluk je zeker. Je moet je baan zo goed mogelijk uitvoeren, daar gaat het om."

Bezig met laden …