voetbalzone

Matchwinner Carroll: 'Ik ben altijd in mezelf blijven geloven'

Bart Kruyt14 apr 2012, 16:22
Laatst bijgewerkt: 14 apr 2012, 16:22
Advertentie

Het gaat te ver om te zeggen dat Andy Carroll zijn prijskaartje heeft waar gemaakt, maar de aanvaller was deze week wel erg belangrijk voor Liverpool. Dinsdag maakte hij in de blessuretijd het winnende doelpunt in het competitieduel met Blackburn Rovers en zaterdag kopte Carroll Liverpool naar de finale van de FA Cup. "Dit is het beste gevoel ooit", jubelde de spits.

/

Carroll, die in januari 2011 voor ongeveer veertig miljoen euro werd overgenomen van Newcastle United, kopte drie minuten voor tijd de 2-1 binnen tegen Everton. "We hebben hard gewerkt en ik ben blij dat we daarvoor beloond zijn", zei de aanvaller. "Ik had al eerder moeten scoren, maar ik hield mijn hoofd omhoog. Het was een prachtige bal van Craig Bellamy en ik ben blij dat ik de ploeg naar de finale kon brengen."

"Ik heb wel wat kritiek over me heen gehad, maar ik ben altijd blijven gaan. Om dan hier het winnende doelpunt te maken, dat is geweldig", vervolgde Carroll. "Ik ben altijd in mezelf blijven geloven en ik heb nu mijn kans gepakt. In de laatste twee duels mocht ik beginnen en ik maakte twee belangrijke doelpunten, dus daar ben ik erg blij mee."

Bekijk hier de samenvatting van Liverpool - Everton:

Bezig met laden …