voetbalzone

Matheus: 'Dankzij Spurs weten we hoe we Arsenal moeten overslaan'

Peter Nusselder23 nov 2010, 08:45
Laatst bijgewerkt: 23 nov 2010, 08:45
Advertentie

Sporting Braga verloor de eerste wedstrijd in de Champions League kansloos met 6-0 op bezoek bij Arsenal, maar met nog twee groepswedstrijden te gaan hebben de Portugezen nog alle kans op een plek in de volgende ronde. Aanvaller Matheus heeft Tottenham Hotspur afgelopen zaterdag met 3-2 zien winnen van The Gunners en denkt dat zijn ploeg dinsdagavond tot hetzelfde in staat is.

De nederlaag in Londen heeft hij achter zich gelaten. “Ik kan iedereen verzekeren dat de wedstrijd ditmaal heel anders wordt, omdat we nu thuis spelen. Maar we moeten het wel laten zien en moeten onze kracht tonen tegen Arsenal. Die 6-0 zit nog in ons hoofd, maar die score was geflatteerd en dit duel wordt beslissend voor ons. Als we winnen blijven we meedoen tot en met de laatste speeldag.”

Arsenal en Shakhtar Donetsk gaan aan de leiding met negen punten, achtervolgd door Sporting Braga dat zes punten verzamelde. Matheus heeft vertrouwen in een goede afloop. “We hebben de nederlaag tegen Tottenham gezien en daar zal Arsenal last van hebben. We weten dat we ze kunnen verslaan. Spurs heeft ons laten zien hoe dat moet. Het wordt lastig, maar we geloven dat we kunnen winnen.”

Bezig met laden …