Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer start gesprekken met club uit de Premier League

Laatste update:

De entourage van Mats Wieffer is in gesprek met Brighton & Hove Albion, zo bevestigt transfermarktexpert Fabrizio Romano woensdagochtend. De 24-jarige middenvelder van Feyenoord zou al langere tijd op het wensenlijstje staan bij de nummer elf van de Premier League. Wieffer ligt in Rotterdam-Zuid nog tot medio 2027 vast.

Volgens Romano ziet Fabian Hürzeler, de kersverse 31-jarige trainer van Brighton, de komst van Wieffer wel zitten. The Seagulls willen de middenvelder eerst overtuigen van een transfer naar Engeland, om vervolgens op zoek te gaan naar een doorbraak in de onderhandelingen met Feyenoord. Wieffer was maandag gewoon aanwezig toen de spelers van de Stadionclub zich voor het eerst moesten melden op trainingscomplex 1908.

Ook AC Milan zou al langere tijd geïnteresseerd zijn in Wieffer, al hebben i Rossoneri verschillende spelers op het oog. Romano noemt in zijn berichtgeving nog geen bedragen. Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Wieffer op zo’n 30 miljoen euro, al zou het door zijn langdurige contract goed kunnen dat Feyenoord hoger in de boom zit.

Feyenoord kan in ieder geval behoorlijk cashen op Wieffer, die in de zomer van 2022 voor slechts 575.000 euro werd overgenomen van Excelsior. De Kralingers zullen de ontwikkelingen rondom Wieffer op de voet volgen, daar zij bij een uitgaande transfer recht hebben op minimaal 15 procent over de nettowinst.

Wieffer moest in zijn eerste half jaar na zijn transfer naar Feyenoord behoorlijk wennen aan het niveau, maar speelde zich halverwege het seizoen 2022/23 in de basiself van Arne Slot. Met de Rotterdammers wist hij in mei 2023 voor het eerst in zijn carrière beslag te leggen op een landstitel.

Inmiddels is Wieffer negenvoudig international van Oranje. Namens Feyenoord staat de teller op 79 officiële optredens, waarin hij goed was voor 9 doelpunten en 11 assists. In het afgelopen seizoen was Wieffer misschien wel dé absolute sterkhouder in een uitstekend presterend Feyenoord.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Prachtige club voor wieffer, over 2 jaar voor 80 miljoen naar chelsea

3 juli 2024 om 09:59
0

Nou als je al die berichten zo leest over de transfers van Brighton zit je daar goed voor de komende jaren.

3 juli 2024 om 10:01
0

Ja dat zou mooi voor hem zijn . Deze club past bij hem. Zijn ontwikkeling is goed geweest bij Feyenoord.

3 juli 2024 om 14:58
0

Als ze voor Minteh al €35 miljoen betalen, wat betalen ze dan wel niet voor Wieffer?

Was al even bekend dat zij interesse hadden. Vrees dat hij inderdaad onhoudbaar zal blijken. Het is aan Zerrouki en de nieuwe aankoop om aan te tonen dat ze zijn grote schoenen kunnen vullen.

3 juli 2024 om 10:42
0

Waarom vrees je dat? Het is toch heerlijk voor ons om Wieffer voor dik geld te verkopen. Er komt vast een prima vervanger(s).

3 juli 2024 om 11:09
0

Omdat Wieffer gewoon een ontzettend belangrijke speler is voor Feyenoord en je zoveel mogelijk belangrijke basiskrachten wilt houden. Zeker gezien Minteh al weg is, Geertruida weg lijkt te gaan en oa Hancko, Gimenez, Stengs en Timber nog een transfer zouden kunnen maken. Ik zie wat dat betreft toch graag een Gimenez en Stengs liever vertrekken dan een Wieffer en Hancko bijvoorbeeld.

Hoop eigenlijk dat hij naar Milan gaat. Vind dat zelf een veel mooiere club, plus mooi duo vormen met reijnders

3 juli 2024 om 09:56
0

Ik ook, denk alleen dat brighton meer betaald

3 juli 2024 om 10:05
0

Nu kan die een duo vormen met Veltman 🥰

De nummer 11 van de Premier League. Misschien ben ik zuur, maar ik begrijp zulks niet. Natuurlijk is het fantastisch om Premier League te spelen maar na flirts met onder andere Atletico Madrid vind ik een dergelijke stap dan weer een dooddoener.

3 juli 2024 om 10:00
0

Er zit anders wel een curve in de prestaties van Brighton. Met een Minteh, Wieffer en andere versterkingen kunnen ze allicht verder aan de weg timmeren.

3 juli 2024 om 10:00
0

Ik zou het heel slim vinden. Als je twee jaar uit kan blinken bij Brighton dan staan de topclubs in de rij. Als hij meteen naar een topclub gaat is er een kans dat hij na een tijd weer een stap omlaag moet doen.

3 juli 2024 om 10:05
0

Dit. Grotere kans op het daadwerkelijk gaan maken van veel speelminuten en iets meer ruimte voor een aanpassingsperiode. Totaal andere speler, maar een Van de Ven is ook eerst naar bijvoorbeeld Wolfsburg gegaan en Wijnaldum ging ooit eerst naar Newcastle. Bewijs eerst maar eens dat je daar komt bovendrijven. Wieffer is een speler met potentie en in bepaalde Europese wedstrijden liet hij het sporadsich ook zien, maar nooit zoals bijvoorbeeld een Frenkie de Jong dat deed en zelfs die heeft het gewoon moeilijk in de Spaanse top.

3 juli 2024 om 11:23
0

Plus dat Brighton bekend staat om zijn zeer uitgekiende transferbeleid. Trainers en spelers worden aangetrokken op basis van uitgebreide analyses en blijken meer dan bij andere clubs een match. Als Wiefer naar Brighton gaat, dan komt hij terecht in een elftal dat aansluit bij zijn kwaliteiten.

3 juli 2024 om 11:25
0

Waarom moet Wieffer eigenlijk in de top spelen? Hij is een goede speler die op inzicht speelt, maar heeft net niet het niveau voor de absolue top (denk ik).

Een stap naar de subtop, zoals Brighton, is juist hardstikke goed en is denk ik ook waar zijn plafond ligt.

3 juli 2024 om 11:57
0

Maar als je kijkt naar De Ligt en Frenkie, die verdienen door de enorme salarissen bij topclubs alsnog een stuk meer dan de spelers die een geleidelijke weg nemen, en kunnen bij betere clubs terecht als ze weg moeten.

3 juli 2024 om 10:03
0

Misschien pakken Atletico en Milan wel niet echt door. Want die interesse is er al langer, maar nog steeds niet concreet. En hij zal wel lekker kunnen verdienen bij Brighton.

3 juli 2024 om 10:06
0

Ik vind het juist een goede stap. Voornamelijk als je het wilt maken in de Premier League. Hij wordt pas in november 25. Speel twee of drie jaar goed en maak dan de overstap naar de Europese top. Het gaat om het spelen op die intensiteit. Snap best dat men dat als een kleine stap omhoog ziet, maar voor het Nederlands voetbal vind ik het juist een verstandige stap. En als brighton het bedrag kan uitgeven wat feyenoord wilt hebben voor wieffer, dan zie ik het probleem niet zo.

3 juli 2024 om 11:59
0

Spelers van 28 jaar oud maken de vervolgstap naar de Europese top maar zelden, het moment voor zo'n transfer is in vrijwel alle gevallen eerder.

3 juli 2024 om 10:08
0

Als ze gelijk een te grote stap naar de top maken is het niet goed en een tussenstap in een grote competitie ook niet, conslusie ; het is nooit goed..

3 juli 2024 om 10:10
0

Slimme stap juist. Als je 1 seizoen goed speelt bij Brighton kan je overal heen.

3 juli 2024 om 11:44
0

Niet noodzakelijk hoor. Brighton gaat altijd gigantisch in de boom zitten wanneer een speler het goed doet en er zijn maar een paar clubs die dat soort bedragen kunnen ophoesten. Als die geen interesse hebben kom je zomaar klem te zitten.

3 juli 2024 om 10:11
0

Ik denk dat wij de Eredivisie gewoon enorm overschatten. Kokcu zou zogenaamd ook veel te goed zijn voor Benfica en heeft het daar gewoon erg lastig gehad, Sangare was zogenaamd ook klaar voor PSG of Bayern en komt amper uit de verf bij Forrest. Laat een speler eerst maar eens zien dat hij kan aanhaken op het niveau en intensiteit van de competitie. Prima stap dit lijkt me

3 juli 2024 om 11:26
0

Ligt ook aan de speelstijl. Zo was bastos te slecht voor excelsior en speelde hij een paar jaar later voor Brazilië. Heeft Bojan het beter gedaan bij barca dan Ajax. Cuenca hetzelfde. En zo zijn er nog een stuk meer.

3 juli 2024 om 11:43
0

Diego_forlan ik volg de portugese competitie echt niet, maar kokcu begon juist heel goed las ik hier?

3 juli 2024 om 11:50
0

Ach Bastos ja, pijnlijk. Maar helemaal met je eens vwb positie en speelstijl.

3 juli 2024 om 14:21
0

@diego

Dat verhaal van Kokcu is ook zwaar overtrokken, door de Nederlandse media die alleen de negatieve kanten belichten. Als je alleen iets over hem leest als hij een keer op de bank zit, en de prestaties verder onbelicht blijven gaan mensen dat vanzelf denken.

Uiteindelijk heeft Kokcu dit seizoen gewoon 43 wedstrijden gespeeld waarin hij 7x scoorde en 11 assists gaf. Van de middenvelders speelden alleen Joao Neves en Joao Mario meer minuten en beiden hebben mindere statistieken dan Kokcu.

3 juli 2024 om 10:18
0

Ja als je de keuze kan maken tussen Atletico, Milaan en Brighton is die laatste het minst aantrekkelijk maar voor je ontwikkeling gewoon absoluut het beste. Hoeveel spelers die een stap naar een topclub maken naar een top 4 competitie vanuit ED slagen nou? En zet dat af tegen spelers die naar minder aantrekkelijke clubs zijn gegaan en daarna de top hebben bereikt zoals Aké en Van Dijk.

3 juli 2024 om 10:36
0

@Norge Ake komt uit de jeugd van Feyenoord, maar was al heel jong speler in de jeugd van Chelsea. Dat hij vanuit daar via een ommetje City heeft gehaald is knap, maar is dus geen ED speler die via een kleinere club in Engeland de top haalt.

3 juli 2024 om 11:22
0

De cruciale woorden zijn hier: via een ommetje.

Rechtstreeks van de eredivisie top naar de PL top is bijna niet te doen. Tempo en intensiteit liggen zoveel hoger, dat vraagt veel gewenning. Kost dus tijd.

Bij de PL subtop krijg je die tijd. Daar hoef je nog niet perfect te zijn om anders meteen je plek te verliezen.

3 juli 2024 om 10:29
0

Dat geeft aan wat een aantrekkingskracht de BPL heeft, bij BHA speel je week in week uit krakers van wedstrijden. Overigens vind ik de speelstyle van Mats goed passen bij het voetbal wat BHA speelt, kan daar veel vlieguren maken en zich in de kijker spelen van de hele wereld. Er is geen competitie zo groot als de Premier League, iemand moet de nummer 11 zijn...maar om daar meteen conclusies uit te trekken vind ik krom.
Het niveau in de breedte van de BPL is niet te vergelijken met andere competities.

3 juli 2024 om 10:39
0

Vooral het geld ook. Het is tegenwoordig echt zo dat er misschien 3 clubs buiten de PL zijn die echt meekunnen met dat financiële geweld. Real, Bayern en PSG.

Het is tegenwoordig echt zo dat promovendi uit de PL meer kunnen uitgeven dan zowat elke Italiaanse topclub. Wat uiteindelijk toch ook niet echt goed is voor het voetbal.

3 juli 2024 om 10:46
0

Helemaal waar, dat heeft met name te maken met het beleid dat de FA voert. Dat heeft de populariteit van de competitie constant doen toenemen, deze trend is al bijna 30 jaar gaande.
De laatste 10 jaar zijn de vruchten van dit beleid erg goed te zien, de competitie is competitief in de breedte en er zijn erg weinig clubs die je even opzij zet. Mensen kijken graag Premier League omdat de intensiteit hoog ligt en het best onvoorspelbaar is voor zo een grote competitie, TV gelden gaan omhoog etc.

Het wordt erg lastig voor andere landen om deze trend te doorbreken, op dit moment zie ik dat niet gebeuren en zullen we steeds vaker grote talenten / goede voetballers gewoon zien kiezen voor een middenmotor in Engeland.

3 juli 2024 om 11:00
0

Ik vind het maar jammer. De Super League bestaat al, een Chelsea koopt gewoon alles wat talentvol is.

3 juli 2024 om 11:09
0

Klopt ze hebben het wel echt aan zichzelf te danken. De oprichting van de PL was uiteindelijk geniaal.

Maar het is wel gewoon klote vind ik zelf. En eigenlijk is een super league gewoon logisch voor de clubs uit andere competities.

3 juli 2024 om 11:40
0

Wieffer zal bij Brighton al zijn best moeten doen om in de basis te komen. Dus dat is al een mooie stap voor hem.

Gelijk naar de absolute top gaan is niet verstandig als ie wil spelen.

3 juli 2024 om 10:32
0

@myvision, het zijn ook maar ‘gesprekken’ he? 😉 Er is nog gekozen, bepaald en getekend. Onderhandelingspositie van Fey is dan ook wat sterker want je kunt de overige geïnteresseerde ook wakker maken en onbewust met lucratieve biedingen laten komen. In Engeland hebben de bovenste 4/5/6 teams een redelijk middenveld lopen, die zullen niet voor de basis Wieffer halen denk ik.

3 juli 2024 om 10:54
0

Een stap naar de absolute top zou zonde zijn... voor je weet ben je de nieuwe Donny van de Beek, Zyech of Klaassen. Allemaal mislukt in de premier league.

Kies gewoon voor de verstandige weg zoals Wijnaldum en van Dijk. Gewoon rustig je carrière opbouwen en zorgen dat je niet wegrot op de bank.

3 juli 2024 om 11:10
0

Tja, kans op speeltijd is groter en bij een Brighton verdien je al snel tussen de 6 en 9 miljoen pond per jaar. Dat ga je elders niet krijgen en als de top van de PL niet komt, zijn dit leuke alternatieven. Ik heb overigens sowieso m'n twijfels of Wieffer wel aan kan haken op dat niveau.

3 juli 2024 om 11:13
0

Klinkt misschien wat minder mooi, maar qua carrière pad wel een geweldige keuze denk ik. Brighton lijkt een club die spelers echt met een plan haalt en niet als het straks een paar maandjes niet loopt ineens een mourinho haalt en parkeer de bus gaat spelen. Je weet wel waar je aan toe bent als je naar die club gaat. Als je daar laat zien het te kunnen dan kan je daarna echt nog een geweldige stap maken.
Financieel doet een Brighton ook niet zomaar onder denk ik.

3 juli 2024 om 11:14
0

Ik vind Brighton bewust omschrijven als niet meer dan 'de nummer 11 van de Premier League' dan weer een dooddoener.

Brighton is één van de meest uniek geleide clubs in de Premier League met één van de beste scoutingsnetwerken ter wereld. Dat levert wisselvallige resultaten op, ook omdat ze risico's nemen met de trainers die ze aanstellen, maar altijd met het voetballende oogpunt voorop, maar uiteindelijk blijven ze nu als hele kleine club (qua statuur, historie en achterban één van de kleinste clubs van Engeland op de hoogste twee niveaus, in de PL van aankomend seizoen is in die classificatie alleen Bournemouth significant kleiner, maar die presteren ook al jaren boven hun kunnen) al jaren makkelijk in de Premier League.

Ze hebben een harde kern van spelers die een stukje continuïteit bewaken (lewis Dunk, Pascal Gross en ergens Danny Welbeck en Joël Veltman ook wel) en voor de rest alleen maar grote talenten die zeker binnen nu en een paar jaar een stap naar de (sub)top gaan maken met Verbruggen, Van Hecke, Estupinan, Lamptey (al is die eigenlijk te blessuregevoelig), Gilmour, Baleba, Enciso, Buanonotte, Ferguson en Joao Pedro en daar komen er dus elk jaar nieuwe van bij. Zo'n Ansu Fati voetbalt daar ook gewoon afgelopen seizoen, die was ook niet naar een Crystal Palace of Nottingham Forest gegaan denk ik.

Als Wieffer het daar goed doet kan hij zo door, het track record van Brighton qua spelers die na Brighton door zijn gegaan naar de subtop voor veel geld is ook indrukwekkend Heel veel betere clubs om te wennen aan het de competitie met het hoogste speltempo ter wereld heb je niet.

Tja, Brighton. Mooie visie, mooie club en zeer vooruitstrevend. Maar misschien toch een te kleine stap voor Wieffer, top Serie A of de concurrent van Can bij Dortmund lijken me de beste opties.

3 juli 2024 om 10:07
0

Een te kleine stap? Dit is gewoon een meer dan prima stap voor Wieffer, hij heeft deze tussenstap gewoon nodig. Al denk ik dat de intensiteit van de Engelse en Duitse competitie wel veel voor hem zullen zijn. Italië of Spanje zouden hem beter liggen.

3 juli 2024 om 11:54
0

Ik denk ook niet dat het een kleine stap is hoor, maar waarop baseer je dat Wieffer een tussenstap nodig heeft? Die is in een jaar van Excelsior naar Champions League gegaan.

3 juli 2024 om 10:12
0

Met alle respect, maar de PL op zich is al een mega stap, vraag me af of hij dat wel moet willen. Niveau is daar niet te vergelijken met de eredivisie

3 juli 2024 om 13:02
0

@king Eerste jaar van Wieffer bij Feyenoord, was geen Champions league jaar. Daarnaast zie weinig NL spelers slagen na een stap vanuit de eredivisie naar de absolute top in het buitenland. Die stap is gewoon groter geworden dan vroeger. Zelfs een Wijnaldum maakte een tussenstap naar Newcastle, hem had ik op dezelfde leeftijd als Wieffer veel hoger zitten.

Benieuwd of hij de PL aan kan, verwacht wel dat hij die stap kan maken. Gezien de vele geruchten ben ik ook wel benieuwd naar de selectie van Feyenoord volgend seizoen

Mooie vervolgstap naar de middenmoot van de Premier League. Voeren goed beleid daar, spelen leuk, aanvallend voetbal en is een prachtige tussenstap naar een club voor de (sub)top van Europa en Engeland.

Lijkt me top. Engelse teams hebben ook flink wat geld te besteden. Als je hier 35 miljoen euro voor kan krijgen, doe je uitstekende zaken. Met ten Kloese heeft Feyenoord ook wel een bewezen man in huis om deze leegloop op te vangen. Daarnaast heeft Feyenoord ook nog jongens als Milambo en Sauer op de bank zitten, die er misschien klaar voor zijn.

3 juli 2024 om 10:17
0

Beide spelers voor hele andere posities, Sauer en Milambo, toch? Verder denk ik dat 35 miljoen wat te gortig is. 30 is denk ik wel de max voor een cvm uit de eredivisie met zijn bewezen diensten. Alles meer zou prachtig zijn natuurlijk.

3 juli 2024 om 10:57
0

Nee dat klopt, maar ik doelde meer op de leegloop. Verwacht dat Gimenez, Hancko, Wieffer, Geertruida en misschien nog wel meer spelers zullen vertrekken. Dan hoop je altijd dat er nieuwe talenten op staan.

Langzaam naar de top. Speciale speler die we nu missen op het Ek.

3 juli 2024 om 10:06
0

lijkt me inderdaad een fijne vent in de kleedkamer. op het veld missen ze hem totaal niet.

3 juli 2024 om 10:43
0

Zou anders graag Wieffer erbij hebben gehad tegen Oostenrijk, die zet zijn tanden er namelijk wel in. Beetje van Bommelesque.

Staat Europees in de top 11 voor gewonnen ballen op zijn positie, en in de top 1% van gewonnen luchtduels.

" Maar het ziet er niet zo rustig uit als bij Schouten, dus ik vind het niets". Wieffer is zonder bal een van de beste spelers van de Eredivisie en staat niet voor niets op de nominatie om Feyenoords recordverkoop te worden.

3 juli 2024 om 11:08
0

Met hem en schouten op dubbele 6 positie gaat het spel snel naar voren. Tijanni kan dat minder. Wieffer is verdedigend ook sterker.

3 juli 2024 om 11:56
0

Nou, gisteren was het aardig, maar een type dat een beuk én een goede pass kan geven werd anders aardig gemist de afgelopen weken.

Een van de weinige middenmoters in de Premier League waar ze technische middenvelders op waarde schatten. Davy Propper deed het daar ook erg goed. Mooie stap voor Wieffer

Zou een mooie vervolgstap zijn voor Wieffer. Ik zie hem wel slagen daar. Net als Frenkie de Jong wordt deze man alsmaar onderschat (al is de Jong van een hoger niveau uiteraard). De concurrentie moet hij kunnen winnen, al is dat ook afhankelijk van de positie waar ze hem neer willen zetten. Als dat meer defensief is, is de concurrentie wat sterker met Gilmour en Baleba. Aanvallend staan er ook al twee aardige talenten met Buonanotte en Enciso. Blijven over Groẞ en Moder, die moet hij beiden kunnen hebben (milner even buiten beschouwing). Ook omdat Groẞ al 33/34(?) is.

Dit zou een prima optie kunnen zijn voor Wiefer, Brighton is een club die spelers de mogelijkheid geeft zich aan te passen aan de Premier League en het heeft vaak een trainer aan het roer die graag wil voetballen.

Als ze voor Minteh 39 miljoen hebben neergelegd na zijn prestaties bij Feyenoord dan zal Wiefer wel tussen 25 en 35 kunnen opleveren.

Dat Wieffer onhoudbaar is deze zomer lijkt me duidelijk. Brighton klinkt natuurlijk niet zo sexy als AC Milan of Atletico Madrid. Voordelen van Brighton is dat ze gegarandeerd veel betalen als Engelse club en ze daar een technische/lopende middenvelder als Wieefer zeker zullen waarderen.

Wieffer wordt nog wel redelijk onderschat heb ik het idee maar persoonlijk denk ik dat dit een bedrag van tussen de 30-35 miljoen zal gaan worden.

Toch een mooie winst als je hem een kleine 2 jaar geleden hebt overgenomen voor 6 ton.

3 juli 2024 om 10:15
0

Wieffer wordt juist een beetje overschat in mijn ogen, als het gaat over wat hij op dit moment aankan. Bij Oranje heeft hij moeite aan te haken en lijkt Schouten toch wel een klasse beter. Schouten, die het goed deed bij Bologna. Ik snap niet waarom Wieffer nu dan al een stap naar een grotere club dan Bologna aan zou kunnen. Wieffer zal zich nog wel verder ontwikkelen, maar hij blijft ook een beetje lomp en mist (handelings)snelheid voor de absolute top. Brighton zal denk ik al flink aanpoten worden voor hem. Het lijkt me wel een speler die steeds een stapje beter wordt en via Brighton uiteindelijk wellicht toch nog een stap voorwaarts weet te maken, beetje a la Koopmeiners.

3 juli 2024 om 10:26
0

Gezien je profielfoto verbaasd mij jouw reactie totaal niet. Wieffer wordt juist onderschat, heeft ook een beter seizoen dan Schouten achter de rug.

3 juli 2024 om 10:49
0

Zoals de comment hierboven al zegt, je profielfoto zegt meteen boekdelen. Reacties zoals die van jou zijn typerend voor Wieffer in mijn ogen. Wieffer wordt zo vreselijk onderschat, het is dan ook niet voor niets dan Griezmann heb een persoonlijk appje heeft gestuurd he na de CL wedstrijd.

Ik vind Schouten een fantastische speler (wat je al bij Excelsior kon zien) maar Wieffer heeft volgens mij in de statistieken overal boven Schouten gestaan op 2/3 na.

Brighton zal een goede stap zijn om aan de PL en de intensiteit te wennen om jezelf prima in de picture te spelen.

3 juli 2024 om 11:58
0

Kijkende naar de statistieken is Wieffer (veel) beter in duels (zowel in de lucht als over der grond) en is Schouten veel zuiverder in de passing en voorwaartse passing.

Wieffer is daarnaast beter in forward carry's en algemene onderscheppingen. Al met al, Wieffer is completer, Schouten is rustiger aan de bal. Als je de bal hebt is Schouten beter, als je de bal niet hebt is Wieffer beter.

3 juli 2024 om 14:25
0

@joris

Belangrijke kanttekening daarbij is dat Schouten ook zeer regelmatig centraal achterin heeft gespeeld. Dan is je passzuiverheid vrijwel altijd een stuk hoger en pass je ook veel vaker naar voren.

Uitstekende stap voor Wieffer. Krijgt de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in een prachtige competitie bij een stabiele club die verzorgd voetbal speelt. Zou het zeker weten doen.

Mooie vervolgstap inderdaad. Denk dat hij voetballend nog stappen moet maken en in de BPL op hoge intensiteit daar aan werken lijkt mij ideaal bij een club waar prestaties niet zo ''belangrijk'' zijn. Bedoel meer: ze spelen niet voor de prijzen. Je moet natuurlijk niet verliezen, maar je hoeft geen kampioenschap te verwachten

Moeilijke beslissing, zowel Brighton als Milan zijn clubs waar Wieffer zich verder kan ontwikkelen. Bij Milan speel je komend seizoen Champions League.

Brighton is een vrij stabiele club waar je echter wekelijks wedstrijden op Europa League of Champions League niveau speelt.

Voor Oranje ook fijne ontwikkeling, dat ook op je middenveld zo steeds betere spelers hebt.

Prima stap voor Wieffer. Ben benieuwd of hij aan kan haken bij een hoger niveau, dat is denk ik wat we nodig hebben. Zo'n Reijnders die de stap maakt en zich direct laat zien. Zelfde geldt voor Veerman: goed in de eredivisie, maar hij heeft meer weerstand nodig.

Die club ruil je toch niet in voor Feyenoord?

3 juli 2024 om 11:42
0

Nou, ik zou het ook doen. Speel je lekker elke week voor grote, volle stadions in de Premier League. Voor een stuk meer geld ook nog.

Bij Feyenoord heeft ie sowieso al gewonnen wat ze daar kunnen winnen.

3 juli 2024 om 11:42
0

Een club uit de PL heeft toch altijd een streepje voor op Feyenoord? Hier speel je tegen zoveel ongelofelijke middelmaat en in de PL speel je om de week een topper.

Ik lees hierboven verschillende mensen reageren dat de stap van Feyenoord naar Brighton niet de juiste keuze zou zijn, maar ik zie dit toch anders

Ik denk dat deze stap juist een hele goede kan zijn voor Wieffer. Dit zou namelijk een soortgelijke route kunnen gaan worden als Wijnaldum heeft gelopen en dat heeft hem geen windeieren gelegd volgens mij.

Persoonlijk zou ik als Wieffer zijnde niet voor de Premier League kiezen. Ik denk dat zijn kwaliteiten beter in Spanje of Italië tot zijn recht komen. Maar als je dan toch gaat, dan is Brighton geen verkeerde optie.

Brighton zou voor Wieffers echt een geweldige club zijn om zich verder te ontwikkelen, maar ik zou denk ik toch naar Milan gaan.

Ik zie dit als een erkenning voor zijn talent. Brighton heeft een neusje voor voetballers die kunnen doorontwikkelen naar op zijn minst Premier League niveau.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren