voetbalzone

Matthäus ziet toch van avontuur in Argentinië af

Robert Smid28 okt 2009, 13:48
Laatst bijgewerkt: 28 okt 2009, 13:48
Advertentie

Lothar Matthäus gaat toch niet aan de slag als de nieuwe hoofdtrainer van Racing Club de Avellaneda. De Duitser werd afgelopen week nog gepresenteerd als de nieuwe eindverantwoordelijke van de Argentijnse club, maar toen bleek de deal nog niet rond. Nu ziet hij helemaal af van een Argentijns avontuur.

/

De manier waarop Matthäus zou hebben laten weten dat hij toch niet naar Argentinië wil, is niet netjes. De 48-jarige Duitser zou volgens Bild per sms de baan hebben afgezegd. Eerder werd ook bekend dat de 150-voudig Duits international alleen in Argentinië aan de slag zou gaan, als zijn 21-jarige vriendin een carrière als model op kon starten in Zuid-Amerika.

Matthäus was eerder met wisselend succes werkzaam bij clubs als Partizan Belgrado, Red Bull Salzburg, Atlético Paranaense en Maccabi Netanya. Bij de laatste ploeg is hij in april vertrokken. Daarnaast was hij ook actief als bondscoach van Hongarije. Racing Club de Avellaneda zal later deze week met een uitgebreide verklaring komen omtrent Matthäus.

Bezig met laden …