voetbalzone

Mbappé reageert op Twitter in hoofdletters op hardnekkig Real Madrid-gerucht

Wessel Antes13 jun 2023, 15:33
Laatst bijgewerkt: 13 jun 2023, 15:33
Advertentie

Kylian Mbappé heeft via Twitter gereageerd op de geruchten dat hij komende zomer naar Real Madrid wil vertrekken. Le Parisien kwam dinsdagmiddag met dat nieuws middels een artikel, maar volgens de 24-jarige aanvaller van Paris Saint-Germain klopt daar niets van. Mbappé stelt ‘heel gelukkig’ te zijn in de Franse hoofdstad, waar hij nog tot medio 2024 vastligt. L'Équipe berichtte maandagavond nog over een crisissituatie in het Parc des Princes.

“LEUGENS”, schrijft Mbappé als reactie op de tweet van Le Parisien. “Tegelijkertijd: hoe groter de leugen, hoe beter die werkt. Ik heb al gezegd dat ik volgend seizoen verder ga bij PSG, waar ik heel gelukkig ben.” Voor een contractverlenging van een seizoen is wederzijdse goedkeuring nodig. Mbappé zou dit volgens de Franse media echter niet zien zitten, waardoor de Parijzenaren serieus aan een verkoop van de sterspeler denken. Door deze ontwikkeling nemen de geruchten rondom een transfer naar Madrid toe.

Volgens L'Équipe begrijpt de clubleiding de verzonden formele brief van Mbappé niet. PSG is van mening dat het alles heeft gedaan om het de superster naar zijn zin te maken in Parijs. Mbappé zou de brief zelfstandig hebben opgesteld, maar zijn management was wel op de hoogte van de actie. De beslissing van de pijlsnelle aanvaller zorgt voor crisis in de Franse hoofdstad. PSG zou inmiddels serieus overwegen om Mbappé deze zomer te verkopen.

Mbappé speelt sinds de zomer van 2018 voor PSG, dat hem destijds voor 180 miljoen euro overnam van AS Monaco. De verwachting is dat les Parisiens meer dan 200 miljoen euro willen ontvangen bij een vertrek van de superspits. De afgelopen jaren speelde Mbappé maar liefst 260 officiële wedstrijden voor PSG, waarin hij goed was voor 212 doelpunten en 98 assists. Daarmee is hij de topscorer aller tijden van de Europese grootmacht. Mogelijk raakt PSG naast Lionel Messi dus een tweede wereldster kwijt deze zomer.

Bezig met laden …