voetbalzone

Mbia: 'Bij Kameroen is het nog erger dan bij de Fransen'

Matthijs van Laar25 jun 2010, 14:49
Laatst bijgewerkt: 25 jun 2010, 14:49
Advertentie

Ze hebben het goed verborgen weten te houden, maar ook bij Kameroen hebben interne problemen de voorbije weken voor een hoop onrust gezorgd. De Ontembare Leeuwen, donderdagavond nog tegenstander van Oranje op het WK, vlogen na drie achtereenvolgende nederlagen terug naar huis en volgens Stephane Mbia is dat niet vreemd.

Het sportieve falen leidde al tot op het opstappen van bondscoach Paul le Guen, die stelde dat er nooit sprake geweest zou zijn van een langer verblijf na het WK. Mbia snapt goed dat de keuzeheer die beslissing heeft genomen. “Ik heb gezien hoe de mensen praten over het Franse elftal, maar bij ons is het nog erger. Het zit erg diep”, vertelde de speler van Olympique Marseille tegenover RTL. Meer liet hij niet los.

Spits Mohammadou Idrissou, die tegen Nederland nog even mocht invallen, is furieus vanwege de beslissingen van Le Guen. “Ik ben een Kameroener en doe mijn stinkende best. Maar er zijn ook mensen die er wel voor ons zeggen te zijn, maar zij liegen. Zij zijn er niet voor het land en moeten daarom vertrekken.”

Bezig met laden …