voetbalzone

McClaren gefrustreerd: 'Dit is de slechtste voorbereiding ooit'

Erik van Dam03 aug 2011, 11:19
Laatst bijgewerkt: 03 aug 2011, 11:19
Advertentie

Steve McClaren is naar eigen zeggen bezig met de meest beroerde voorbereiding op het nieuwe seizoen sinds jaren. De bekende Engelse trainer van Nottingham Forest klaagt steen en been over het uitblijven van zomerse versterkingen, ondanks dat hij daar diverse keren bij de clubleiding om gevraagd heeft. Een ontwikkeling die McClaren tot wanhoop drijft.

/

“Wij hebben een scherpe selectie, maar wij zijn nog niet waar wij moeten zijn”, zo laat de oud-trainer van FC Twente woensdagochtend tegenover BBC Sport weten. “Ik ben uiteraard blij met de nieuwkomers die wij nu hebben, maar dit is simpelweg niet genoeg. Wij hebben gewoon meer nodig.” Tot dusverre zijn George Boateng, Andy Reid en Jonathan Greening bij de groep gekomen.

Tegen de komst van het drietal staat echter wel het vertrek van liefst negen spelers. “Het is inderdaad enigszins frustrerend. We blijven zoeken en zoeken, maar dat er niets komt is echt frustrerend. Dit is de slechtste voorbereiding ooit. Vandaag of morgen zou ik al nieuwe spelers willen, maar ik weet niet of dat kan. Maar wat ik wel weet, is dat er nog een hoop werk te verrichten valt buiten het veld.”

Bezig met laden …