voetbalzone

McClaren haalt na ‘Verhoek-soap’ aanvaller weg bij Olympiakos

Erik van Dam11 aug 2011, 12:04
Laatst bijgewerkt: 11 aug 2011, 12:04
Advertentie
/

Waar Wesley Verhoek wegens persoonlijke redenen geen trek had in Nottingham Forest, is Matt Derbyshire maar wat blij met zijn nieuwe werkgever. Na het afzeggen van Verhoek ging de Engelse club verder op zoek naar een aanvaller en kwam het uit bij voormalig jeugdinternational Derbyshire. Donderdag is duidelijk geworden dat de beide partijen eruit zijn gekomen, zo meldt de club via de officiële kanalen.

Derbyshire verlaat zijn avontuur in Griekenland bij Olympiakos Pireaus per direct voor Nottingham. De 25-jarige vleugelaanvaller stond sinds 2009 onder contract bij de Griekse topclub en scoorde daar zes keer in negentien optredens. Het afgelopen seizoen speelde Derbyshirt op huurbasis in het shirt van Birmingham City.

“Ik ben erg enthousiast geraakt door de verhalen van Steve McClaren”, zo laat Derbyshire donderdag op het digitale thuis van zijn nieuwe werkgever weten. “Hij heeft grote plannen met de club en daar wil ik deel van uitmaken.” Derbyshire kwam in 2007 uit voor de beloften van Engeland tijdens het jeugd-EK in Nederland.

Bezig met laden …