voetbalzone

McClaren: 'Ik ben hier iedere dag gefrustreerd, al vanaf dag één'

Erik van Dam19 sep 2011, 19:21
Laatst bijgewerkt: 19 sep 2011, 19:21
Advertentie

De relatie tussen Steve McClaren en Nottingham Forest begint langzaamaan steeds meer scheurtjes te vertonen. Althans, dat bemerken de Britse tabloids. In gesprek met de Daily Mail ventileert McClaren, die FC Twente richting het eerste kampioenschap koerste, zijn frustraties over de manier van werken bij Nottingham. Hij staat na zeven speelronden derde van onderen met the Tricky Trees en zegt bijzonder gefrustreerd te zijn.

/

“Dat het hier lastig zou worden, wist ik wel. Ik heb al eerder gezegd dat er hier werk moest worden verzet, maar ik had moeten zeggen dat héél veel werk moest worden verzet. Gefrustreerd is wel een goed woord, ja. Ik ben hier iedere dag gefrustreerd, al vanaf dag één. Deze club start traditioneel wat traag aan de competitie, maar de redenen waarom dat in het verleden gebeurde hebben we al eens besproken. Dit seizoen hebben we er niets aan gedaan en nu begint de club wéér traag.”

McClaren heeft er moeite mee dat negen spelers in de zomer weggingen en hij niet op iedere positie de keuze heeft een uit een kwalitatief goede speler en een waardige back-up. “We hebben, zonder succes, geprobeerd nieuwe spelers aan ons te binden. Maar een kwalitatief goede aanwinst is niet betaalbaar voor ons of niet beschikbaar.” Nottingham, dat al jaren niet meer meedoet in de Premier League, verloor zaterdag op eigen veld nog met 2-1 van Derby County, de nummer vier.

Bezig met laden …