voetbalzone

McClaren krijgt 23-voudig Oranjespits ter beschikking als assistent

Erik van Dam20 jul 2011, 14:24
Laatst bijgewerkt: 20 jul 2011, 14:24
Advertentie

Jerrel Hasselbaink gaat de kneepjes van het trainersvak leren van niemand minder dan Steve McClaren. De oud-bondscoach van Engeland heeft namelijk de beschikking over de voormalig international als assistent-trainer bij Nottingham Forest, nadat de club Hasselbaink heeft toegevoegd aan de technische staf.

/

De nieuwe trainer van Nottingham had de afgelopen maand tijdens de voorbereiding al de beschikking over de diensten van Hasselbaink. De twee kennen elkaar nog van hun gezamenlijke periode bij Middlesbrough en nu lijkt er opnieuw een samenwerking in de maak te zijn. McClaren heeft namelijk aangegeven de 39-jarige Nederlander graag erbij te willen hebben, weten diverse Engelse media.

Hasselbaink zelf heeft in een eerder stadium al laten weten het trainersvak te willen leren beheersen. “Ik ben erg blij dat ik hier in Engeland de kansen krijg om mezelf te ontwikkelen”, zo gaf hij een maand geleden te kennen in de Engelse media. “Als spelers heb ik me ook altijd moeten ontwikkelen, dus daarom is het logisch dat je dat als trainer ook moet doen.”

Bezig met laden …