voetbalzone

‘McClaren laat Promes scouten en denkt aan nog drie Nederlanders’

Gijs Freriks08 jun 2015, 20:13
Laatst bijgewerkt: 08 jun 2015, 20:13
Advertentie

Steve McClaren geniet momenteel op Kreta van zijn laatste vakantiedag, maar tijdens zijn verlof heeft hij bepaald niet stilgezeten. De 54-jarige Engelsman gaat zo goed als zeker aan de slag als manager bij Newcastle United en heeft de directie van die club naar verluidt de opdracht gegeven om werk te maken van de komst van Quincy Promes.

voetbalzone

De 23-jarige aanvaller onttrok zich dit seizoen aan de malaise bij Spartak Moskou en kroonde zich met dertien doelpunten tot topscorer van de rood-witte volksclub. Hij werd afgelopen vrijdag in de vriendschappelijke wedstrijd tegen de Verenigde Staten (3-4) door scouts bekeken van Newcastle en het valt dus niet uit te sluiten dat hij na één seizoen weer uit Rusland vertrekt. Promes werd eerder in verband gebracht met Valencia, Atlético Madrid, Paris Saint-Germain, Juventus, Napoli en FC Porto.

Promes is volgens Clubcall overigens niet de enige Nederlander die op het verlanglijstje van McClaren staat. Ook Bruno Martins Indi, Georginio Wijnaldum en Marco van Ginkel zijn bij de nummer vijftien van het voorbije Premier League-seizoen in beeld. Tim Krul, Daryl Janmaat, Vurnon Anita en Siem de Jong staan reeds bij Newcastle onder contract.

Bezig met laden …