voetbalzone

McClaren laat spelers nieuwe club alleen op trainingskamp gaan

Erik van Dam11 jul 2011, 18:11
Laatst bijgewerkt: 11 jul 2011, 18:11
Advertentie

De selectie van Nottingham Forest kreeg enkele weken geleden te horen dat Steve McClaren de nieuwe coach zou worden. Inmiddels hebben de spelers en de coach elkaar een beetje leren kennen, maar tijdens het komende trainingskamp in Portugal zit dat er niet in: McClaren blijft achter in Engeland, om ervoor te zorgen dat de selectie verder wordt aangevuld met spelers.

/

BBC Sport maakt melding van het thuisblijven van McClaren, die zijn selectie dus minder goed kan prepareren voor het seizoen in de Championship. De ex-trainer van FC Twente is veel te bezorgd over de staat van zijn selectie en blijft daarom achter in Nottingham. “Ik wil wel bij het team zijn, maar ik moet blijven. Mijn belangrijkste taak is een selectie te maken, die kan meedoen om promotie.”

Nottingham is al bezig met een paar spelers: Engelse media weten dat een akkoord met Wayne Routledge van Newcastle United dichtbij is. Daarnaast lijkt aanvaller Nicky Maynard over te komen van Bristol City. Nottingham eindigde vorig seizoen als zesde in de competitie. Komend seizoen wil de enkelvoudig landskampioen promotie veiligstellen.

Bezig met laden …