voetbalzone

McClaren niet tevreden na zwaarbevochten zege: 'We zijn er nog lang niet'

Bart Kruyt21 mrt 2012, 20:30
Laatst bijgewerkt: 21 mrt 2012, 20:30
Advertentie

Na drie nederlagen op rij, twee in de competitie en een in de Europa League, pakte FC Twente woensdagavond weer eens de volle buit. De ploeg van Steve McClaren won met 1-2 bij De Graafschap en heeft nu nog maar twee punten minder dan koploper AZ. "We zijn er nog lang niet", waarschuwde McClaren zijn spelers echter na afloop van de zwaarbevochten zege.

/

Twente speelde in de slotfase met een man meer, maar kwam toch nog in de problemen. "Dat was zeer, zeer teleurstellend", zei McClaren tegen het ANP. "We hadden het veel eerder af moeten maken, maar het killersinstinct ontbrak. Ik denk dat we wel een stuk of tien goede kansen hebben gemist. In de slotfase moest vervolgens doelman Sander Boschker ons op de been houden. Gelukkig deed hij dat uitstekend."

Met dat laatste kon Wout Brama het alleen maar eens zijn. "Dankzij hem hebben we gewonnen", zei de middenvelder, die Luuk de Jong geblesseerd zag uitvallen. "Hij gaat wel vaker door zijn enkel. Hopelijk valt het mee", aldus Brama. De Jong zal een MRI-scan laten maken en is een twijfelgeval voor de aankomende uitwedstrijd tegen ADO Den Haag.

Bezig met laden …