voetbalzone

‘McClaren richt vizier op gewilde ‘£15m-rated Dutchman’ van PSV’

Daniel Cabot Kerkdijk14 jun 2015, 00:09
Laatst bijgewerkt: 14 jun 2015, 00:09
Advertentie

Georginio Wijnaldum staat open voor een buitenlandse transfer, maar tegelijkertijd sluit hij niet uit dat hij nog minimaal een seizoen bij PSV blijft. Volgens The Northern Echo kan de middenvelder binnenkort een aanbieding van Newcastle United tegemoet zien: de Oranje-international staat namelijk op de transfer wish-list van Steve McClaren.

voetbalzone

McClaren, de nieuwbakken manager van Newcastle, wil komend seizoen graag over Wijnaldum beschikken. De middenvelder wilde een jaar geleden nog per se een seizoen in Nederland blijven en slaagde er met PSV in om de landstitel op te eisen. Het is nu de vraag of hoe hij tegenover een eventuele aanbieding van the Magpies staat: de club ontkwam vorig seizoen immers pas op de laatste speeldag aan degradatie en de voorgaande seizoenen waren ook niet bepaald succesvol.

PSV wil Wijnaldum niet kwijt en derhalve wordt hij door de regionale media de ‘£15m-rated Dutchman genoemd: de man van ruim twintig miljoen euro. Tim Krul, Daryl Janmaat, Vurnon Anita en Siem de Jong vormen al een Nederlandse kolonie in Noord-Engeland. Bovendien is Boudewijn Zenden in beeld als rechterhand van McClaren.

Bezig met laden …