voetbalzone

McClaren: ‘Zitten midden in een storm, maar ik spring niet van het schip’

Peter Nusselder17 feb 2013, 09:30
Laatst bijgewerkt: 17 feb 2013, 09:30
Advertentie

FC Twente voetbalde zaterdagvond niet goed, maar het thuisduel met Willem II leek wel drie punten op te leveren voor het elftal van trainer Steve McClaren. In de slotfase tekende Ricardo Ippel echter voor de gelijkmaker in Enschede en dus verloren de Tukkers wederom twee kostbare punten.

/

Aanvoerder Wout Brama liet na afloop gefrustreerd weten dat het hem niet verbaasde dat de Tilburgers nog op gelijke hoogte kwamen. “Je ziet het aankomen”, vertelde de middenvelder aan BNR, nadat hij over de eerste 45 minuten van zijn ploeg nog wel tevreden was geweest. “Om onbegrijpelijke redenen gaan we dan na rust achteruit lopen. Zo roepen we de ellende over onszelf af.” Brama is van mening dat er angst in het team van McClaren is geslopen, en dat is ook de Engelse oefenmeester opgevallen.

De Twente-coach zag dat zijn spelers nerveus werden naarmate het einde van de wedstrijd bij een 1-0 tussenstand in zicht kwam, en hoopt dat de rust snel terugkeert in Enschede. “We zitten midden in een storm”, zei McClaren in gesprek met Eredivisie Live. “We dachten dat die vanavond zou gaan liggen, maar dat is niet gebeurd.” Aan opstappen denkt de trainer overigens niet. “We zitten midden in een storm, maar ik spring niet van het schip.”

Bezig met laden …