McDonald weer gevierde man bij Celtic

03 nov 2007, 14:36
Laatst bijgewerkt: 03 nov 2007, 14:36
Met Scott McDonald heeft Celtic absoluut een trefzekere spits in de gelederen. Vorige weekeinde nam de Australiër de gehele doelpuntenproductie tegen Motherwell (3-0) voor zijn rekening en zaterdagmiddag was Kilmarnock het slachtoffer: 1-2.

Op Rugby Park maakte Jan Vennegoor of Hesselink zijn rentree, maar McDonald eiste alle aandacht op zich. De aanvaller rondde tien minuten voor rust knap af op aangeven van de Nederlander en scoorde twee minuten later met het hoofd uit een voorzet van Aiden McGeady.

Kilmarnock kwam tien minuten na de hervatting nog terug via een rake kopbal van Frazer Wright, maar Celtic hield stand. Door de overwinning heeft de titelverdediger zes punten voorsprong op aartsrivaal Glasgow Rangers, dat vanmiddag nog Inverness ontvangt.