voetbalzone

Medelijden met Mourinho: ‘Veel beslissingen tegen hem genomen’

Gijs Freriks24 okt 2015, 19:53
Laatst bijgewerkt: 24 okt 2015, 19:53
Advertentie

West Ham United drukte Chelsea zaterdag verder in de problemen. The Blues verloren met 2-1 en José Mourinho werd weggestuurd en weigerde na afloop aan te schuiven voor de gebruikelijke persconferentie. “Ik leef met hem mee”, zo wordt collega Slaven Bilic geciteerd door de Engelse media.

voetbalzone

“Er waren namelijk veel beslissingen die in zijn ogen tegen hem werden genomen. Ik heb hem na de wedstrijd inderdaad niet meer gezien. Hij zat in de tweede helft ook al niet meer in de dug-out. Het is een moeilijke periode voor hem en dat verdient hij niet”, aldus Bilic. In de eerste helft leek Chelsea op 1-1 te komen, maar de inzet van Kurt Zouma bleek de lijn niet te hebben gepasseerd.

Bilic was in ieder geval tevreden over het resultaat en het spel van zijn West Ham: “Als we zo blijven voetballen, kunnen we iedere wedstrijd winnen. We bekijken het wedstrijd voor wedstrijd.” Andy Carroll kroonde zich met een goal na 79 minuten tot de matchwinner: “Dit is een van de mooiste overwinningen voor ons. Het was een zware wedstrijd, maar dat wisten we van tevoren ook al”, zegt de aanvaller.

Bezig met laden …