voetbalzone

Media lachen spits Soriano uit na 'allerslechtste penalty ooit genomen'

Erik van Dam13 aug 2012, 14:10
Laatst bijgewerkt: 13 aug 2012, 14:10
Advertentie
/

Van iemand die bij Barcelona onder contract heeft gestaan, wordt in de regel wel het één en ander verwacht. Zo ook van Jonathan Soriano, die het B-elftal van de Catalanen zo'n acht maanden geleden de rug toekeerde en koos voor Red Bull Salzburg. In zijn eerste halve seizoen lukte het de aanvaller niet echt om indruk te maken, met slechts drie doelpunten. Dit seizoen gaat het al stukken beter, al lukt ook nu nog niet alles.

Soriano maakte in de eerste drie competitieduels voor die Rote Bullen vijf doelpunten en klom daarmee direct naar de eerste plaats in het topscorersklassement. Zondag tegen Rapid Wien kreeg Soriano de ideale kans om zijn totaal op te schroeven, toen Red Bull een penalty mocht nemen. De aanvaller verprutste zijn kans echter werkelijk volkomen.

Met zijn aanloop leek weinig mis en de wedstrijd zat ook niet bepaald al in de tas. Toch slaagde Soriano erin om, bij een 2-0 achterstand tegen Rapid, zijn penalty huizenhoog over te jagen. In Oostenrijk heeft men de beelden vrijwel overal gepubliceerd op de websites van sportgerelateerde media. Men spreekt eensgezind van een kanshebber voor de titel 'slechtste penalty aller tijden'.

Bekijk hier de beelden:

Bezig met laden …