voetbalzone

Media smullen van Grealish die op Ibiza danst met dame terwijl hij relatie heeft

Lars Capiau12 jul 2023, 15:30
Laatst bijgewerkt: 12 jul 2023, 15:30
Advertentie

Nadat Jack Grealish al viraal ging vanwege zijn uitbundige gedrag na het veroveren van de Treble met Manchester City, gaan er nu nieuwe beelden van hem snel rond op het internet. In een nachtclub op Ibiza is namelijk te zien hoe de aanvaller intiem danst met een Britse stewardess. Dat terwijl zijn vriendin Sasha Attwood op vakantie is in Italië.

De Engelse tabloids smullen van de beelden en raken er niet over uitgepraat. De beelden tonen hoe de speler van 117 miljoen euro in de Blue Marlin Club op Ibiza zijn hand op het ontblote lichaam van de dame plaatst, die zelf opzichtig op zoek is naar lichamelijk contact met de flankspeler. Attwood, met wie Grealish al een langdurige relatie heeft, is op vakantie in Italië, maar zal de beelden ongetwijfeld zijn tegengekomen. Ook in de Spaanse media wordt het verhaal breed uitgemeten.

Eerder kwam Grealish al veelvuldig in de media met zijn uitbundige gefeest na het veroveren van de Treble met the Citizens. Dat leverde voor veel mensen hilariteit op, maar niet iedereen kon het waarderen. Zo riep voormalig voetballer Stan Collymore na het zien van de beelden van Grealish op om voetballers het drinken van alcohol helemaal te verbieden. Die kritiek ging er bij de Engelsman zelf absoluut niet in. "Ik heb al meer dan elf maanden alles gegeven."

"Laat ons gewoon even met rust, ik had het gewoon naar m’n zin en liet me even gaan.” Grealish kende een uitstekend seizoen met Manchester City. Waar hij zijn eerste jaar in Manchester worstelde met het spelsysteem van Josep Guardiola, floreerde hij afgelopen seizoen en veroverde hij een basisplek bij de landskampioen van Engeland. In de vorige Premier League-campagne was hij vijf keer trefzeker en leverde hij zeven keer een assist af.

Bezig met laden …