voetbalzone

Media verschillen van mening over transfersom van Ramselaar

Daniel Cabot Kerkdijk17 aug 2016, 23:45
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2016, 23:45
Advertentie

De overgang van Bart Ramselaar naar PSV lijkt zeker te zijn, al verschillen de media van mening over de inhoud van het akkoord. Voetbal International meldde dat PSV en FC Utrecht een akkoord hebben over een transfersom van 'om en nabij de zes miljoen euro', inclusief bonussen. Het Eindhovens Dagblad heeft andere informatie.

/

Volgens het regionale dagblad liggen de clubs namelijk nog een paar ton uit elkaar, maar is de verwachting dat dat gat donderdag gedicht kan worden. Het Eindhovens Dagblad stelt dat PSV 'iets meer dan vier miljoen euro' voor Ramselaar betaalt. Via variabele bonussen kan dat bedrag in de toekomst 'nog wat' oplopen. De Domstedelingen hebben bovendien een doorverkooppercentage bedongen, zo klinkt het.

Ramselaar is dé versterking van PSV voor het middenveld, na de afgeketste komst van Marco van Ginkel. Technisch manager Marcel Brands had ook de namen van Siem de Jong en Oleksandr Zinchenko genoteerd, maar wilde niet te lang wachten met het aantrekken van een nieuwe middenvelder. Ramselaar, die nog een contract voor drie seizoenen met FC Utrecht had, gaat in Eindhoven voor vijf jaar tekenen.

Bezig met laden …