voetbalzone

Medunjanin ruilt shirt met scorende Messi: 'Hij wilde die van mij ook'

Daniel Cabot Kerkdijk16 jun 2014, 07:45
Laatst bijgewerkt: 16 jun 2014, 07:45
Advertentie
voetbalzone

Bosnië en Herzegovina startte het WK in Brazilië zondag met een nederlaag. De debutant op een mondiale eindronde kon in Rio de Janeiro niet voorkomen dat Argentinië met een 2-1 overwinning van het veld stapte. Een kwartier voor tijd mocht Haris Medunjanin invallen. De ex-speler van onder meer AZ slaagde erin om het tenue van Lionel Messi te bemachtigen.

“Ja, ik heb zijn shirt. En hij vroeg mijn shirt ook! Dat vroeg ik 'm en hij zei: ja, die wil ik ook”, vertelde de middenvelder, tegenwoordig in Turkije actief bij Gaziantepspor, na afloop van de krachtmeting aan de NOS. Even voor de invalbeurt van Medunjanin had Messi de 2-0 op het scorebord gezet. “Hij speelt in, loopt door en scoort in een hoekje. Zo makkelijk lijkt het, maar ja, doe het maar eens na.”

Medunjanin genoot met volle teugen van de WK-sfeer. “Tegen zulke spelers spelen, een groter podium kan je niet wensen. Ik denk zelfs dat als we de eerste helft meer hadden genoten, we misschien iets hadden kunnen halen. Er was een bepaalde krampachtigheid.” Bosnië speelt komende zaterdag zijn tweede groepswedstrijd. In Cuiabá is Nigeria de eerstvolgende tegenstander.


Bezig met laden …