voetbalzone

Meer chaos bij Lazio: vermeend Real-doelwit komt niet opdagen voor training

Bart Kruyt10 jul 2016, 19:27
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2016, 19:27
Advertentie

Het zijn chaotische dagen bij Lazio, dat deze week Marcelo Bielsa aanstelde als nieuwe hoofdtrainer, maar twee dagen later te horen kreeg dat de coach toch niet naar Rome zou komen. Simone Inzaghi staat hierdoor nog voor de groep en bij de training van zondag schudde hij niet de hand van Keita Baldé, die wel op de training werd verwacht, maar niet op kwam dagen.

/

Volgens de Italiaanse media wist niemand bij Lazio waar de Senegalees international uithangt en stond de telefoon van Baldé uitgeschakeld. De dribbelaar wordt in de wandelgangen in verband gebracht met een verhuizing naar Real Madrid en heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Spanje, waar hij eerder voor Barcelona uitkwam. Hij werd daar weggestuurd en vertrok naar Lazio.

De 21-jarige Baldé was in het afgelopen seizoen geen vaste basisspeler bij Lazio, maar staat bekend als een groot talent en Real zou hem dus graag willen hebben. In de Italiaanse media denkt men dat Baldé op deze manier een transfer probeert te forceren, maar daar is op het moment nog geen duidelijkheid over.

Bezig met laden …