voetbalzone

'Meer kans op aliens dan dat wij de titel prolongeren'

Bart Kruyt11 aug 2016, 17:36
Laatst bijgewerkt: 11 aug 2016, 17:36
Advertentie

Leicester City staat komend seizoen voor de zware, zo niet onmogelijke taak om de Engelse landstitel te verdedigen. In aanloop naar de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen (aanstaande zaterdag tegen Hull City) liet manager Claudio Ranieri weten zelf niet te geloven in een nieuwe stunt van zijn kampioensteam.

/

Hoewel Ranieri zijn selectie van vorig seizoen grotendeels bij elkaar heeft weten te houden, is de doelstelling niet anders dan vorig seizoen: zo snel mogelijk veilig spelen. Aan een nieuwe stunt denkt de Italiaanse trainer niet. “De kans dat ET naar het Piccadilly Circus komt is groter dan dat wij opnieuw de titel veroveren”, aldus Ranieri op een persconferentie.

Doordat Leicester City ook in de Champions League gaat spelen, krijgt de titelverdediger een zwaar programma met meerdere wedstrijden per week. “Ik ben heel benieuwd naar dit seizoen. De grote clubs zijn klaar om te strijden om de titel, en wij zijn klaar om deze te verdedigen. Ons doel is veertig punten bij elkaar sprokkelen en vanuit daar zien we wel wat er gebeurt. Ook willen we ervaring opdoen in de Champions League. De druk is minder dan vorig seizoen. Alles is anders nu.”

Bezig met laden …