Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Meer kopzorgen voor Frankrijk? Aanvaller mist training wegens liesklachten

Laatste update:

Bondscoach Didier Deschamps moet komende vrijdag naast Kylian Mbappé mogelijk nog een aanvaller missen tijdens de EK-wedstrijd tegen het Nederlands elftal. Olivier Giroud ontbrak dinsdag op de training van Frankrijk vanwege liesklachten.

L’Équipe wist dinsdagmiddag te melden dat Frankrijk vrijdag geen risico gaat lopen met Mbappé. De steraanvaller heeft de komende dagen intensieve medische behandeling nodig, nadat hij maandagavond tegen Oostenrijk (1-0 winst) een gebroken neus opliep.

Deschamps heeft tegen Oranje mogelijk voorin nog minder smaken om uit te kiezen. Giroud sloeg dinsdag - net als Mbappé - de training van Frankrijk over. Volgens RMC Sport kampt Giroud met een lichte liesblessure en wordt de 37-jarige spits woensdag weer op het veld verwacht.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Of de ervaren aanvaller tegen Nederland volledig inzetbaar is, moet nog blijken. Giroud viel tegen Oostenrijk in de slotfase in voor de geblesseerde Mbappé maar kwam gehavend uit de strijd.

Indien Mbappé en Giroud beiden ontbreken in het duel met Oranje zit Deschamps niet direct dun in zijn centrumaanvallers. De keuzeheer heeft ook nog de beschikking over Randal Kolo Muani en Marcus Thuram, terwijl Antoine Griezmann eveneens in de punt van de aanval uit de voeten kan.

Nederland en Frankrijk staan vrijdag om 21.00 uur tegenover elkaar. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman won de eerste groepswedstrijd met 1-2 van Polen, waardoor zowel Oranje als Frankrijk met een volgende zege een grote stap richting de achtste finales kan zetten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nederland was op voorhand al de grote favoriet, maar nu na deze 2 blessures al helemaal. Waren niet eens in staat om zelf te scoren tegen dit, op papier zwakke, Oostenrijk. Nee geintje natuurlijk, de blessure van Giroud is toch wel een aderlating voor dit Frankrijk. Is toch wel een supersub met een schat aan ervaring. Echter ben ik er niet helemaal gerust op dat Mbappe vrijdag niet mee doet, de tijd zal het ons leren.

Die Fransen houden geen aanvaller meer over zo! Zonder dollen; ondanks 2 mogelijke blessures hebben de fransen nog steeds 6 zeer goede aanvallers...

We weten allemaal hoe de bank er bij Frankrijk uitziet. Met Mbappe leveren ze natuurlijk in aan kwaliteit, maar het is niet zo dat ze veel minder worden. Besef even dat ze Camavinga, Tchoumani (geen idee hoe je het schrijft) op de bank lieten tegen Oostenrijk.

18 juni 2024 om 20:34

Ja, maar die in de spits zetten heb je geen bal aan. Beetje hetzelfde als het benoemen van De Ligt en Dumfries bij een blessure van Koopmeiners.

18 juni 2024 om 20:46

Wie zegt dat ik ze in de spits wil zetten? Begrijpend lezen blijft moeilijk. Ik heb het over de kwaliteit van de selectie.

18 juni 2024 om 21:33

Thuram en Kolo Muani kunnen allebei nog in de spits.

18 juni 2024 om 21:59

Ook Griezman loopt daar nog rond en dan heb je nog Kolo Miami of Fofana.

19 juni 2024 om 08:25

Fofana is een CVM. Maar ze kunnen inderdaad nog Kolo Muani, Barcola, Coman, Dembele en Thuram voorin zetten.

3-0 voor Nederland, Frankrijk heeft niet genoeg spelers. Misschien komen ze wel niet opdagen

De Wout Weghorst van Frankrijk er niet bij, kom je voor heb je dus niks meer te vrezen

Zou gunstig zijn voor Turkije als Nederland 1 wordt. Turkije kan Nederland goed hebben , doen het in thuiswedstrijden ook vaak goed tegen NL.

Gaat lekker daar...nog even Kolo Muani is de enige optie volgens mij nu?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren