voetbalzone

Mega-aankoop Martial blijft maar scoren voor Manchester United

Thijs Post23 sep 2015, 22:56
Laatst bijgewerkt: 23 sep 2015, 22:56
Advertentie

Manchester United heeft in de derde ronde van de Capital One Cup, het tweede bekertoernooi van Engeland, een simpele zege geboekt op Ipswich Town. Manager Louis van Gaal stuurde een sterke ploeg het veld in en dat zorgde ervoor dat Ipswich nooit echt aanspraak kon maken op een resultaat.

voetbalzone

Manager Van Gaal besloot tegen Ipswich Town voor zekerheid te kiezen en de oefenmeester stuurde een sterk elftal het veld in. Jongelingen Anthony Martial en Memphis Depay zaten wel op de bank, maar Van Gaal stuurde genoeg topspelers het veld in om Ipswich op de knieën te krijgen. Zo opende Wayne Rooney na twintig minuten spelen de score. De aanvoerder rondde, op aangeven van Daley Blind, uitstekend af. Manchester United had het nog knap lastig met de bezoekers, maar na een uur spelen velde Andreas Pereira het vonnis. De uit de jeugdopleiding van PSV afkomstige Belg met Braziliaanse wortels bekroonde zijn eerste basisplaats in een officieel duel met een rake vrije trap.

Manchester United was dus al wel zeker van een plek in de vierde ronde, al voetbalde Ipswich Town heel behoorlijk mee. In de slotfase bracht Van Gaal Anthony Martial nog binnen de lijnen. De man die voor een megabedrag werd overgenomen van AS Monaco deed weer van zich spreken: hij maakte zijn vierde doelpunt in zijn vierde wedstrijd voor Manchester United.

Bezig met laden …