voetbalzone

Meggiorini schrijft fraaiste afgekeurde goal van seizoen op zijn naam

Erik van Dam31 okt 2011, 11:29
Laatst bijgewerkt: 31 okt 2011, 11:29
Advertentie

Riccardo Meggiorini heeft afgelopen weekend één van de fraaiste doelpunten uit zijn loopbaan afgekeurd zien worden. De 26-jarige spits van Novara dacht zondag tegen Lecce zijn ploeg een dienst te verlenen met een rake omhaal, maar de arbiter keurde het doelpunt af vanwege buitenspel. Helaas voor Meggiorini werd hij zo niet de matchwinner, want het duel eindigde in 1-1.

Meggiorini, die ooit te boek stond als een talent bij Internazionale, laat dit seizoen op huurbasis zijn kunsten zien bij promovendus Novara. Hij scoorde dit seizoen pas één keer en was dan ook zeer blij met zijn doeltreffende omhaal in de wedstrijd tegen Lecce. Een pass vanaf de linkerkant werd doorgekopt door een teamgenoot en door Meggiorini acrobatisch binnen getrapt.

Helaas voor de aanvaller stond hij volgens de arbiter voorbij de laatste Lecce-verdediger toen de bal naar hem werd doorgekopt, dus ging het feest niet door. Twintig minuten voor tijd maakte Meggiorini plaats voor een invaller en zag hij Novara blijven steken op een 1-1 remise.

Bekijk hier het doelpunt van Riccardo Meggiorini:

Bezig met laden …