voetbalzone

Meijers zet na afzeggen Vitesse handtekening onder nieuw contract

Erik van Dam22 jul 2015, 16:08
Laatst bijgewerkt: 22 jul 2015, 16:08
Advertentie
voetbalzone

Aaron Meijers heeft zijn contract bij ADO Den Haag laten openbreken en verlengen. De 27-jarige verdediger en tweede aanvoerder beschikte nog over een contract tot volgend jaar zomer en stond in de belangstelling van Vitesse. In plaats van naar Arnhem te gaan, besloot Meijers echter te gaan praten met ADO Den Haag. Beide partijen zijn er nu samen uitgekomen.

Op de eigen website laat ADO weten dat Meijers een nieuw contract tot 2018 heeft gesigneerd. De linksback speelt al sinds de zomer van 2012 in het Kyocera Stadion en de bedoeling is nu dus dat hij er straks zes seizoenen speelt. Hij begon zijn loopbaan bij FC Volendam en speelde na vier jaar in het vissersdorp nog twee seizoenen bij RKC Waalwijk.

De aandacht van Vitesse deed niet genoeg met hem om ADO de rug toe te keren en Meijers blijft nu dus officieel langer. “ADO Den Haag is trots een speler als Aaron Meijers te kunnen behouden terwijl er serieuze belangstelling vanuit bijvoorbeeld Vitesse voor hem was. Voor ons een bevestiging dat duidelijk begint te worden waar ADO Den Haag heen wil”, laat de club dankbaar weten.


Bezig met laden …