voetbalzone

Melbourne Heart vindt in jeugdinternational Marrone veertiende speler

Bart Kruyt30 apr 2010, 08:04
Laatst bijgewerkt: 30 apr 2010, 08:04
Advertentie

Het elftal van John van ‘t Schip bij Melbourne Heart begint steeds meer vorm te krijgen. De Australische club maakte donderdagavond laat melding van de komst van Michael Marrone, een vleugelverdediger die overkomt van Adelaide United. Hij is de veertiende speler die zijn toekomst verbindt aan de nieuwe club uit Melbourne.

De 23-jarige Marrone is een Australisch jeugdinternational en tekende een meerjarig contract bij de ploeg van Van ’t Schip, die zijn aanwinst in juni zal begroeten op het trainingsveld. Marrone speelde twee jaar in het eerste elftal van Adelaide United en kwam tot zeventien competitiewedstrijden, waarvan zestien dit seizoen.

De rechtsback werd al eens geselecteerd door Pim Verbeek voor een trainingskamp, maar wacht nog op zijn debuut in het eerste elftal van Australië. Van ’t Schip verwacht dat dit wel goed komt: “Michael heeft in het afgelopen seizoen indruk op me gemaakt”, zei de Nederlander. “Hij is erg goed aan de bal, heeft een goede techniek. Bovendien heeft hij ervaring op gedaan op het WK voor clubteams. Ik ben blij dat hij er is.”

Bezig met laden …