voetbalzone

Melchiot waarschuwt Chelsea: 'Iedereen kan iedereen verslaan'

Peter Nusselder06 mei 2010, 09:58
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2010, 09:58
Advertentie

Chelsea heeft zondag aan een overwinning op Wigan Athletic genoeg om de titel in de Premier League voor zich op te eisen. De gasten zijn echter niet van plan om zich zonder slag of stoot gewonnen te geven. "We hebben teams als Chelsea, Arsenal en Liverpool eerder verslagen", maakt Wigan-verdediger Mario Melchiot duidelijk in de Engelse media.

/

De voormalig Chelsea-speler acht zijn ploeg, die vijftiende staat, niet kansloos op Stamford Bridge. "Vorig seizoen was het makkelijk voor de grote jongens Chelsea, Manchester United en Arsenal, als ze speelden tegen een ploeg uit het rechtterrijtje. Dan wisten ze al bij voorbaat dat het niet moeilijk ging worden", erkent de Nederlander.

"Maar het wordt lastiger voor ze. Ze weten nu dat we de strijd met hen aankunnen", aldus Melchiot. "Dat vind ik een positieve ontwikkeling dit seizoen, alleen de topteams zullen er wat minder blij mee zijn", denkt hij. "De Premier League is erg spannend geweest dit jaar. Iedereen kan iedereen verslaan en dat is een situatie die zich blijft ontwikkelen."

Bezig met laden …