Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Memphis Depay krijgt er naast AC Milan nog een optie bij in de Serie A’

Laatste update:

Fiorentina heeft een oogje op Memphis Depay, zo meldt La Gazzetta dello Sport donderdag. De dertigjarige aanvaller vertrekt deze zomer transfervrij bij Atlético Madrid en krijgt er naast AC Milan nu dus een optie bij in Italië. Het salaris van Memphis kan mogelijk wel een struikelblok vormen, zo klinkt het.

La Gazzetta dello Sport weet dat de Nederlander bij Atlético zo’n vier miljoen euro per jaar verdiende. Het Italiaanse medium schrijft dat een mogelijke deal tussen Fiorentina en Memphis ingewikkeld wordt, maar ‘niet onmogelijk als beide partijen willen meewerken’.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Omdat hij transfervrij is, verwacht de krant dat Fiorentina in ieder geval een kans maakt op zijn handtekening. Of de Nederlander zelf openstaat voor een overstap naar Fiorentina, is niet bekend. La Gazzetta dello Sport meldt daarnaast dat de zaakwaarnemer van Memphis al onderhandelt met een club uit Italië. Om welke club dat gaat, maakt de krant niet duidelijk.

AC Milan


Het lijkt om Milan te gaan, daar journalist Gianluca Di Marzio en de Italiaanse tak van GOAL woensdagavond meldden dat Memphis ook op de radar van i Rossoneri is verschenen.

De Oranje-international geldt in het San Siro als alternatief voor Joshua Zirkzee, mocht de komst van de Bologna-spits onhaalbaar blijken. Milan heeft naast Memphis ook Ermedin Demirovic (FC Augsburg) in het vizier, zo meldde Di Marzio.

De goed ingevoerde journalist denkt dat Memphis sowieso een optie is voor de Milanese grootmacht, of Zirkzee nou wordt aangetrokken of niet. Er moet dan wel eerst goed worden gekeken naar het salarisbudget. Volgens GOAL is de bij Atlético vertrekkende aanvaller voorlopig alleen tweede keus.

Memphis speelde sinds januari 2023 bij Atlético, dat hem voor drie miljoen euro overnam van FC Barcelona. De 92-voudig international van het Nederlands elftal kwam in ruim anderhalf jaar tot veertig duels voor de Madrilenen. Daarin was de aanvalsleider goed voor dertien treffers en twee assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opzich heeft Memphis toch een mooi rijtje aan clubs. Ondanks dat hij (mede door blessures) niet overal levert.

20 juni 2024 om 15:59

maar bij al die club, op Lyon na, te licht bevonden.
Ik snap niet waar Milan aan begint, er moet toch wel wat beters dan Depay te vinden zijn?
Bovendien heeft hij nauwelijks nog restwaarde bij een verkoop en bovendien ontzettend blessuregevoelig.

Memphis gaat alleen het salaris kunnen krijgen wat hij wilt als hij naar de zandbak gaat

20 juni 2024 om 16:02

Ja, ik vind het ook altijd maar vreemd dat spelers minimaal hetzelfde willen verdienen als ze al deden en dit terwijl ze blijkbaar niet voldoen aan de verwachtingen die de betalende sclub eraan stelde. Ergo: je bent niet goed genoeg voor wat je vraagt, maar wil eigenlijk zelfs meer....

20 juni 2024 om 20:37

Je kan t altijd proberen…

Memphis moet na het ek beslissen. 1 topwedstrijd en de keuze is reuze.

Prima clubs voor Memphis.

Nog drie jaartjes vertoeven in de Italiaanse zon is natuurlijk geen straf!

En Milaan is toch de stad van de mode, wellicht kan hij daar ook zijn hoofdband op de catwalk introduceren. Sla je twee vliegen in 1 klap👌

Fiorentina zou ik geweldig vinden! 😀

20 juni 2024 om 16:30

Zal een mooie stap zijn inderdaad. Lekker in florence en een prachtig paars shirt aan. Ik wist het ook wel

Zou beter bij Fiorentina passen. Memphis is het best als hij de ster voorin is. Bij Milan is hij dat niet en is ook niet van het niveau dat Milan verder gaat helpen.

Aan de mentaliteit zal het niet liggen maar wel aan zijn goals. Een hele goede prof voetballer maar toch is het een net niet voetballer...

20 juni 2024 om 20:38

Wat praat jij met je net niet voetballer. De man is topscoorder van ons landje beetje respect graag?

24 juni 2024 om 09:26

Allemaal leuk lief en aardig maar laat hij die doelpunten een maken in belangrijke wedstrijden... De klasse die Van Persie had heeft hij nog niet eens in zijn grote teen. Hoop dan ook echt niet dat Depay topscoorder alle tijden wordt van ons prachtige voetballand.

Ik hoop dat ie n goede keus maakt. Het is een beetje de eeuwige belofte zo. Weghorst moest t bijv weer redden tegen polen. Net als tegen argentinie. Nou ja met doelpuntjes tegen wales, ierland... en gibraltar gaat ie van persie wel voorbij.

Denk dat de Serie A sowieso heel goed bij hem zou passen, Beide schitterende clubs en mooie steden!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren