voetbalzone

Memphis Depay toont nieuwe vriendin aan buitenwereld met post op Instagram

Sam Vreeswijk22 jul 2023, 13:43
Laatst bijgewerkt: 22 jul 2023, 13:43
Advertentie

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Memphis Depay postte vrijdag een video op Instagram waarmee hij zijn nieuwe relatie wereldkundig lijkt te maken. De 29-jarige aanvaller is daarin knuffelend met een vrouw in een zwembad te zien. Wie zijn nieuwe vriendin is, maakt hij niet bekend. Verschillende media melden echter dat het om Coral Gutiérrez zou gaan, een Spaans model.

Depay bereidt zich momenteel voor op het nieuwe seizoen met Atlético Madrid. Die club speelt de komende weken nog oefenwedstrijden tegen onder meer Manchester City, Real Sociedad en Sevilla. Op maandag 14 augustus begint het LaLiga-seizoen vervolgens voor de ploeg van trainer Diego Simeone, met een thuiswedstrijd tegen Granada.

{disclaimer_comments_off}

Bezig met laden …