voetbalzone

‘Men beseft het niet, maar deze idioot sloeg een bod van 95 miljoen af’

Gijs Freriks20 mrt 2016, 08:55
Laatst bijgewerkt: 20 mrt 2016, 08:55
Advertentie

Gonzalo Higuaín heeft zoals bekend een gelimiteerde transfersom van 94.736.000 euro in zijn contract staan en geen club lijkt bereid om dat bedrag op tafel te leggen. Daar heeft Aurelio De Laurentiis, de voorzitter van Napoli, echter geen problemen mee.

/

“De mensen beseffen het misschien niet dat deze idioot een bod van 95 miljoen euro heeft afgeslagen. Dat is inclusief de dertig miljoen die Juventus voor Marek Hamsik bood. Er is ook op mijn deur geklopt voor Higuaín, maar dat is precies de reden waarom ik een clausule in zijn contract heb gezet. Als iemand die 95 miljoen wil betalen, dan zien we wel verder. Maar er zullen altijd domoren blijven die het toch proberen...”

“Ik heb niemand te koop gezet, omdat ik een nieuwe trainer (Maurizio Sarri, red.) had en het hem niet kon aandoen om het team weer helemaal op de schop te gooien. We hadden alle ingrediënten voor een smakelijk voetbalrecept namelijk al in huis”, zo wordt De Laurentiis geciteerd door Sky Italia. De 28-jarige Higuaín heeft in het Stadio San Paolo overigens een contract tot de zomer van 2018.

Bezig met laden …