voetbalzone

Mensah verwacht dat Australië anders zal spelen dan tegen Duitsland

Bart Kruyt19 jun 2010, 11:00
Laatst bijgewerkt: 19 jun 2010, 11:00
Advertentie

John Mensah verwacht niet dat Australië het Ghana heel makkelijk gaat maken in de strijd om een plekje bij de bovenste twee van groep D. Het Australië van bondscoach Pim Verbeek ging tegen Duitsland met liefst 4-0 onderuit, terwijl Ghana met een 1-0 overwinning op Servië alleraardigst is begonnen. Mensah, de aanvoerder van Ghana, heeft niet de indruk dat Australië op dezelfde manier als in de openingswedstrijd zal gaan spelen.

“Het toernooi kon voor ons niet beter beginnen met een overwinning op Servië”, zo liet Mensah zaterdag weten. “Maar nu zijn we helemaal gefocust op Australië. Ik heb zelf niet alles van de wedstrijd tussen Australië en Duitsland gezien, slechts kleine stukjes. Duitsland creëerde veel kansen, maar ik denk niet dat dat bij ons ook het geval zal zijn. Het gaat straks een andere wedstrijd worden.”

Mensah (27) zelf hoopt dat hij tijdig fit is voor het treffen. Op de training liep de verdediger een blessure op, maar of dat hem parten gaat spelen is nog maar de vraag. “Er was een probleem met mijn rug dat voor pijn zorgde, maar ze hebben goede fysiotherapeuten hier. Ik heb zelfs mijn eigen fysiotherapeut hier bij me. Hoe ik me voel? Ik voel me prima op dit moment, niets aan de hand”, aldus Mensah, die er zelf rekening mee houdt te kunnen spelen tegen Australië.

Bezig met laden …