voetbalzone

‘Mensen hebben altijd commentaar, wat Scholes zegt interesseert me niet’

Thijs Post08 jun 2015, 16:48
Laatst bijgewerkt: 08 jun 2015, 16:48
Advertentie

Phil Jones werd zondag bij de nationale ploeg van Engeland opgesteld als rechtsback. Volgens analyticus Paul Scholes was dat een verstandige beslissing: Scholes vindt zijn ex-ploeggenoot bij Manchester United namelijk niet ‘slim genoeg’ om in het centrum van de defensie te spelen. De kritiek van Scholes doet Jones niets.

voetbalzone

“Mensen hebben altijd commentaar op individuen”, reageert Jones in de Engelse media. “De dagen dat ik let op wat er over mij gezegd en geschreven wordt zijn voorbij. Het maakt me helemaal niets uit. Ik ben geen jonge speler meer. Ik moet de lat hoog leggen, moet goed spelen en doen waar ik goed in ben.”

Voor Jones was rechtsback alweer zijn derde positie bij de nationale ploeg: eerder speelde hij centraal achterin en controlerend op het middenveld. “Ik ben geen Andrea Pirlo, begrijp je? Dat had ik voor de wedstrijd ook wel kunnen zeggen. Ik doe gewoon mijn best. Ik weet dat ik geen middenvelder ben die met passjes strooit; ik doe gewoon waar ik goed in ben. Ik speel het liefst centraal achterin, maar ik vind het ook prima om als rechtsback te spelen”, klinkt het.

Bezig met laden …