voetbalzone

Messi: ‘De mensen gaan het de komende jaren over hem hebben’

Erik van Dam10 okt 2015, 10:16
Laatst bijgewerkt: 10 okt 2015, 10:16
Advertentie

Een aanbeveling van Lionel Messi wil iedereen wel, maar is slechts voor weinigen weggelegd. Paulo Dybala is in elk geval één van de gelukkigen, want Messi geeft hoog op van zijn landgenoot. La Pulga denkt dat de wereld nog veel gaat zien en horen van de 21-jarige aanvaller.

voetbalzone

Dybala stapte in de zomer over van Palermo naar Juventus, na drie seizoenen op Sicilië. De regerend Italiaans kampioen betaalde minimaal 32 en maximaal 40 miljoen euro voor la Joya en Messi denkt dat die transfersom gerechtvaardigd is. “Dybala is een geweldige voetballer”, klinkt het lovend. “Paulo heeft een schitterende toekomst voor zich. De mensen gaan het de komende jaren zeker over hem hebben.”

“Ik kan echt zeggen dat het een jongen is met grote kwaliteiten, geloof me”, aldus Messi in gesprek met Tuttosport. Dybala deed dit seizoen mee in zes van de zeven competitiewedstrijden die Juventus speelde. Hij maakte al drie doelpunten, maar kon zijn team nog niet weghelpen uit de middenmoot. Na zeven speelronden staat de kampioen slechts twaalfde, op tien punten van koploper Fiorentina.

Bezig met laden …