Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi draagt bij aan alle vier doelpunten in tweede wedstrijd voor Inter Miami

Laatste update:

Lionel Messi heeft zijn succesvolle debuut voor Inter Miami een weergaloos vervolg kunnen geven. In de nacht van dinsdag op woensdag mocht de Argentijn voor het eerst vanaf de aftrap verschijnen voor zijn nieuwe club in de Leagues Cup-wedstrijd tegen Atlanta United. Bij zijn basisdebuut was het meteen weer raak: Messi scoorde twee keer en gaf een assist. Miami won de wedstrijd uiteindelijk met 4-0.

Afgelopen zaterdag maakte Messi zijn debuut voor de club van mede-eigenaar David Beckham. In de thuiswedstrijd tegen het Mexicaanse Cruz Azul viel la Pulga in de tweede helft in, alvorens hij in de blessuretijd het winnende doelpunt maakte uit een schitterende vrije trap. Woensdagnacht stond Messi voor het eerst in de basisopstelling van Miami, samen met zijn voormalig Barcelona-teamgenoot Sergio Busquets.

Messi had niet lang nodig om zijn kwaliteiten te laten zien tegen Atlanta, waar voormalig Eredivisie-topscorer Giorgos Giakoumakis aan de aftrap verscheen. Al in de achtste minuut schoof de 36-jarige wereldster de bal binnen na een mooie assist van Busquets: 1-0. In minuut 22 was het weer raak voor de Argentijn, dit keer op aangeven Robert Taylor: 2-0. Diezelfde Taylor wist op slag van rust zelfs de 3-0 op het scorebord te zetten, na een voorassist van Messi.

Ook in de tweede helft wist Messi zijn stempel te drukken. Tien minuten na rust brak de wereldkampioen door uit een counter, samen met de Finse Taylor. Hij wachtte tot zijn ploeggenoot in kansrijke positie liep, gaf de bal af en zag toe hoe Taylor de 4-0 maakte. Een klein kwartier voor tijd, toen de eindstand al op het bord stond, kreeg Messi een publiekswissel van zijn trainer Gerardo Martino. Door de overwinning is Miami verzekerd van de eerste plek in zijn Leagues Cup-poule. De ploeg heeft zich daarmee geplaatst voor de knock-outfase van het toernooi.

Messi live in actie zien? Klik hier voor alle MLS-wedstrijden!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sjezus wat een klasbak! Ook al is het ''maar'' de Amerikaanse beker. Je moet het toch laten zien en hij laat het meteen zien met zo'n verwachtingspatroon.

26 juli 2023 om 09:05

Mooi om te zien hé? Het lijkt hem ook weer makkelijk af te gaan. Die laatste assist bijvoorbeeld, lekker aan de wandel, heel rustig wachten tot het juiste moment en dan passen. Het plezier lijkt weer aanwezig, dat heb ik in Parijs nooit gezien.

26 juli 2023 om 09:15

Super mooi om te zien inderdaad, als ik moest kiezen tussen Ronaldo of Messi koos ik altijd voor Ronaldo. Maar wat Messi nu, lopend, want rennen doet hij niet meer, laat zien is geweldig. Ik heb een vroege dienst vandaag, maar het was het waard om wakker te blijven!

26 juli 2023 om 09:16

Het plezier lijkt inderdaad weer terug te zijn. Denk dat ik Messi niet meer zo gelukkig heb gezien sinds zijn 4 jaar. Zijn laatste jaar bij Barca had hij ook niet zo'n glimlach als dat die nu heeft. Dit bedoel ik dan in clubverband, want iedereen heeft Messi gelukkig gezien na de Copa america en het WK natuurlijk.

26 juli 2023 om 09:17

@nielsfleuren - Moet je nagaan toen hij nog rende hoe geweldig hij was

26 juli 2023 om 09:23

Ceejah klopt helemaal. Maar dat komt ook door die enorme last die van zijn schouders is gevallen met het winnen van het WK. In argentinie waren er toch altijd twijfels en vergelijkingen met Maradona, dat maakt nu niet meer uit. Hij heeft alles gedaan wat hij wilde bereiken. Tot het WK was hij bij PSG ook extreem goed en statistieken waren ook top. Na het WK absolute geniet en feest modus. En het leven in Miami is top, heerlijk klimaat en lekker voetballen met veel spaanstalige spelers. Eigenaar die hem op handen draagt, en er komen vast nog meer "voetbalvrienden". Suarez, alba en evt ramos ofzo. Het WK in 2026 is al tijden begonnen met de promotie van voetbal, met Messi als middelpunt en uithangbord. (waar hij niet gaat spelen is mijn gevoel). denk dat hij komende zomer na de Copa stopt als international.

26 juli 2023 om 10:26

Ceejah- dat lopen was geen aanval op Messi, hij mag lopen zonder balbezit. Wat hij in balbezit doet is nog steeds genieten.

26 juli 2023 om 10:41

Ja, natuurlijk lijkt het hem makkelijk af te gaan als je opeens op semi-amateur niveau speelt.

26 juli 2023 om 09:13

Messi verandert elke competitie, toernooi of top team in een "maar".

26 juli 2023 om 09:51

Ja als je dit soort dingen ziet dan degraderen de jongens in de categorie ‘ik maak velden heet’ echt tot basisschool voetballers

Sinds 2021 had Miami al niet meer 4x in 1 wedstrijd gescoord. En dat in Messi zijn 2e wedstrijd🐐

26 juli 2023 om 08:34

Besef dat een Zlatan de MLS al op de kop zette, dan moet Messi het helemaal doen. MLS stelt echt niet veel voor.

26 juli 2023 om 09:19

De MLS stelt ook niet zoveel voor. Vandaar ook dat oudere spelers vanuit Europa daarheen gaan om af te bouwen. Lekker salaris op een lager niveau nog lekker doen waar je plezier uit haalt.

26 juli 2023 om 11:01

VitesseASR

Tsja, een aantal jaar terug stond Johan Kappelhof daar nog in de MLS All Stars, om je een beeld te geven😉

26 juli 2023 om 11:27

Wat mij vooral opvalt aan de goals en de bekeken samenvattingen is dat het tactisch enorm zwak is

26 juli 2023 om 11:56

Ach ja Cruijff heeft ook al in amerika gespeeld, dus zo gek is het niet dat de groten der aarde daar ook heen willen

26 juli 2023 om 09:40

Ze hebben nu toch ook niet meer dan 4x gescoord in 1 wedstrijd ?

26 juli 2023 om 10:07

Dat zegt ie ook niet, lees z'n zin nog eens ;-)
''sinds 2021 had Miami al niet meer, 4x gescoord in 1 wedstrijd''.

Toch knap dat Messi dit dan bewerkstelligd.

26 juli 2023 om 10:24

Alleen jammer dat het niet klopt, want Inter Miami heeft in oktober 2022 nog met 4-1 gewonnen van Orlando City.

26 juli 2023 om 13:37

Messi-fans doen er letterlijk alles aan om zijn prestaties nog beter te laten lijken dan het is. Iets wat totaal niet nodig is, stop met al die statistieken te bekijken en kijk alle hoogtepunten van Messi afgelopen wedstrijd even terug, niet alleen de goal en assist. Alles. Daar geniet je nog meer van dan de stats.

Geweldig van Messi, hij geniet er ook veel meer van dan bij PSG.

26 juli 2023 om 08:44

Ja omdat hij bij Miami weer de sterspeler is en bij PSG loopt natuurlijk Mbappe

26 juli 2023 om 08:50

Mbappe is in het tweede seizoen niet meer de sterspeler geweest dan Messi. Qua statistieken ging het gelijk op wat de twee lieten zien, maar in het veldspel was Messi veel en veel beter. De reden dat hij daar met zijn ziel onder de arm liep was de onheuse bejegening van de fans.

26 juli 2023 om 08:55

Als Messi elke wedstrijd nu bij Miami als een draak speelt blijft hij de sterspeler en dat is bij PSG met Mbappe ook.

26 juli 2023 om 09:06

@sander1410 voor mijn gevoel heeft het ook met supporters te maken en de sfeer van de mensen. Die supporters van PSG die schreeuwen en schuimbekken al bij 1 gemiste kans. En bijvoorbeeld David Beckham is gewoon een zeer sympathieke man.

Wordt tijd dat een van onze sportzenders de wedstrijden van Miami gaat uitzenden, kost niet zoveel als het gehele pakket maar er zullen genoeg Messi fans zijn die Inter Miami gaan kijken.

On: het gemak waarmee hij speelt en straks met Alba erbij heb je gewoon 2 goede backs, mis alleen nog een centrale verdediger, en je ziet dat Messi teveel ruimte krijgt hij elke wedstrijd scoort of een assists geeft, of alles moet niet mee zitten, maar nog steeds baart die verdediging mij de meeste zorgen, hadden er weer 3 tegen moeten hebben, paar 100% kansen om zeep geholpen door Almeida. Ramos kopen en het ziet er al een stuk rooskleuriger uit.

26 juli 2023 om 08:44

Het is uiteraard ook makkelijk spelen als je tegenstanders jou alle ruimte gunnen en er werkelijk niets van bakken. Het leek meer op een walk in the park. Druk zetten zat er niet bij, 36 jarige messi met bal bijhouden zat er zelfs ook niet bij.

26 juli 2023 om 08:51

Het niveau is ook niet heel boeiend, dat weet iedereen. Blijft leuk dat hij, maar ook Ronaldo, op hun oude dag nog competities aan gort schieten.

26 juli 2023 om 09:25

Espn had eerder de rechten voor de mls. Keek graag zaterdag nacht wat wedstrijden. Niveau niet enorm hoog, maar wel erg veel amusement en goals. Zie het graag weer terug in het pakket.

26 juli 2023 om 09:31

Volgens mij heeft ESPN deze nogsteeds hoor, alleen dit is geen MLS. Nee qua niveau is het niet veel

26 juli 2023 om 11:23

Apple TV zendt volgens mij de wedstrijden uit, ik zie ze hier op mijn Apple TV verschijnen

haha sta je dan als taylor, aantal jaren terug nog op kansloos niveau in engeland, nu opeens met messi samen in 1 team.

verder is het niveau niet heel boeiend, maar is wel hoger dan een aantal andere veteranen competities waar spelers heen gaan om wat geld op te halen.
verder vind ik het ook wel wat hebben deze uitprobeer league/cup die ze hebben. met pingels wanneer het een gelijkspel is.
ze proberen ten minste wat anders, wat meer spektakel... dat waardeer ik wel

26 juli 2023 om 09:09

Je zegt dat het niveau niet boeiend is, maar hoger dan andere competities. Op basis van wat zeg je dit? Ga je mij echt vertellen dat je volledige wedstrijden kijkt van de Russische, Turkse, Chinese en Saudi league? Lekker makkelijk scoren zo op basis van een potje van Messi. Dat ophemelen van Amerika en tegelijkertijd afbranden van andere competities komt echt m’n strot uit.

26 juli 2023 om 09:16

Is toch gewoon de fifa ranglijst? Turkse en Russische vind ik niet in dit rijtje trouwens thuishoren.

Tja, eigenlijk jammer dat hij in de MLS speelt. Hij heeft de leeftijd, maar hij kan nog steeds in de Europese top mee.

26 juli 2023 om 08:51

Welke Europese top dan? Bij PSG was pijnlijk zichtbaar dat het niet meer zo makkelijk ging? Een keuze voor zo’n competitie is dan slim.

26 juli 2023 om 08:55

Als je Messi vergelijkt met zijn oude zelf zag het er inderdaad een stuk minder uit. Maar je kan toch moeilijk zeggen dat hij het in zijn tweede seizoen niet liet zien bij Paris? 32 competitieduels, 16 goals en 16 assists. In 40 duels voor Paris vorig seizoen 21 goals en 21 assists. En dan was in een groot deel van het seizoen zijn veldspel ook fantastisch (een aantal schitterende voorassists via Nuno Mendes en Neymar). Was in zijn tweede seizoen belangrijk met G/A tegen Marseille, Juventus, Benfica, Lyon en Lens. Ja, niet tegen Bayern. Maar een Mbappe ook niet. Overigens loodste hij hetzelfde seizoen Argentinië naar de wereldtitel...

26 juli 2023 om 09:04

Ja Suarez, tegen de lamme en de blinde in de Franse competitie en op het WK (met behulp van 8 penalty’s). Kijk je naar de CL wordt het pijnlijk duidelijk dat hij gewoon passé is. Dat is zeker geen schande voor zijn leeftijd.

26 juli 2023 om 09:07

Pijnlijk duidelijk? Haha, gast zoek een keer z'n statistieken erbij van het laatste seizoen. Een Messi die nergens zin meer in had en de kantjes ervanaf liep hoorde nog steeds bij de beste 10 spelers van Europa qua goals en assists.

26 juli 2023 om 09:12

Hij had een goed seizoen in de Ligue 1. Hij speelde ook goede wedstrijden tegen bv Lens en Marseillie, die verre van de lamme en een blinde waren. In de CL was hij best redelijk voor PSG. Tegen Benfica was hij bijvoorbeeld de beste man van het veld met een schitterend doelpunt. Dat hij tegen Bayern minder was, net zoals heel PSG, kan een keer gebeuren. En laten we zijn spel op het WK vooral achterwege. Bijvoorbeeld de assist tegen Nederland en Kroatië die van wereldklasse waren. Of zijn goal tegen Mexico. Hij was niets voor niets met afstand de beste man op het WK, op 35-jarige leeftijd.

26 juli 2023 om 09:12

Je leest toch dat Suarez aangeeft dat het niet alleen 'de lamme en de blinde' waren maar ook Lyon, Marseille en een aantal buitenlandse clubs? Nogal makkelijk om zijn prestaties in de Ligue 1 simpelweg niet mee te tellen en alleen te kijken naar de CL waar heel PSG gewoon gefaald heeft.

Over het WK hoeven we het al helemaal niet te hebben, zelfs zonder al die penalty's was Messi de motor van dat team, veruit de meest belangrijke man.

26 juli 2023 om 09:14

Heb je enig idee hoe die 8 penalties tot stand kwamen? Kijk ze maar eens terug. Alleen die van Dembele tegen Di Maria was dubieus, maar Frankrijk kreeg er toen een terug. De rest was gewoon na enorm goed spel.

26 juli 2023 om 09:15

In de laatste vier seizoenen was Messi in 26 CL-duels goed voor 17 goals en 10 assists. In die periode liet hij G/A noteren tegen onder meer: Dortmund, Inter, Napoli, Paris, Benfica, Juventus en Manchester City. Ja, de clubs waarvoor hij speelde werden nogal snel geëlimineerd. Maar dat moet je toch kunnen scheiden van zijn individuele prestaties? Ik bedoel, sinds zijn vertrek is dat Barca waarmee hij in zijn laatste jaren niet de CL won überhaupt niet eens de poule uitgekomen en met Paris trof hij direct twee topfavorieten in de laatste 16 met een minder team (als geheel genomen, kijk eens naar het middenveld).

26 juli 2023 om 09:22

Dit vind ik zo'n raar argument. Hij scoorde gewoon 15x zonder in de spits te staan (hij speelt tegenwoordig meer vanuit het middenveld) en hij gaf ook gewoon 16 assists. Hoezo kon Messi niet meer mee in Ligue 1? Zulke getallen zou een ongelooflijke prestatie zijn voor een willekeurige top legende in zijn piek lol.

26 juli 2023 om 11:16

@arsenal: wat bazel je nu? Argentinie kreeg 5 penalty's op het afgelopen WK, geen 8. En er was 1 penalty onterecht (die tegen Polen) en die werd overigens gemist.

Voorts verwijs ik naar de cijfers van Suarez7 (en de tegenstanders in de CL) om je ook daar van antwoord te dienen:

In de laatste vier seizoenen was Messi in 26 CL-duels goed voor 17 goals en 10 assists. In die periode liet hij G/A noteren tegen onder meer: Dortmund, Inter, Napoli, Paris, Benfica, Juventus en Manchester City.

Ook zijn cijfers in de Ligue 1 waren nog steeds bovengemiddeld (loopt zowat 1 op 1 in goalcontributies)

Maar als je de CL niet wint ben je dus passé? Ok dan.

Hij is gewoon nog veel en veel te goed voor deze competitie, dus dit gaan we het hele jaar krijgen. Voor mij is het meer nostalgie, straks Busquets, Alba en Messi op een veld. Wie weet komt Suarez ook nog.

Man man man, je voelt aan alles, althans ik, van te voren al dat het geplaagde Miami, na komst van Messi weer gaat draaien. Of althans Messi het fikst. En jahoor, 3 goals en 1 assist in 1,5 wedstrijd. En ondanks het te verwachtte was(in mijn ogen), blijf het zo razend knap. EN hij ziet er veel gelukkiger uit

26 juli 2023 om 09:37

Als je heel objectief kijkt is het geen beste ploeg hoor, Cruz Azul is de hekkensluiter in Mexico. Atalanta doet het iets beter. Ben benieuwd

Ze hebben wel echt veel impact daar, Busquets en Messi etc, ze gingen heel slecht en nu begint het in een klap keihard te draaien.

26 juli 2023 om 09:43

Omdat Miami nu één wedstrijd heeft gewonnen in de beker? Ik wil niet pessimistisch niet zijn echt niet, ik vind de keuze van Messi juist goed. Maar om nu de polonaise te lopen

26 juli 2023 om 10:25

Vorige duel ook gewonnen en nu 4-0 terwijl ze heel lang niet hadden gewonnen, en heel lang niet meer dan 1 goal max per wedstrijd scoorde

Messi is veel te goed voor dat niveau. Wel ironisch dat clubs als PSG en City of Saudische clubs verafschuwd worden maar je weinig over Miami hoort die gewoon hetzelfde doen. En al die fans die het stadion verlieten nadat Messi gewisseld worden. Over plastic fans gesproken.

26 juli 2023 om 09:32

Is niet helemaal hetzelfde toch? ten eerste heeft miami niets betaalt voor deze spelers. PSG en City zitten in een totaal andere markt, omdat die veel concurrerender is. En wat in Saudi gebeurt is heel extreem. Snap niet helemaal waar ze naar toe willen. heerst daar niet echt een sportklimaat en sportcultuur zoals in Amerika. Voor amerika is dit eigenlijk een lange promotie naar het WK van 2026. Wat wel vergelijkbaar is dat spelers die afbouwen of onder de top zitten voor het geld kiezen. Het fundament in saudi is echt flinterdun, het geld is leuk maar mensen denken dat ze concurreren met europa. Terwijl er geen enkele status te behalen valt in Saudi. waarom zou een echte topspeler daar heen gaan anders dan geld? (wat een prima reden is trouwens). Maar als fundament, spelers willen ook in de CL spelen enz enz

26 juli 2023 om 09:44

Niet zo extreem als Saudi nee maar ik vind het op bepaalde vlakken zeker wel vergelijkbaar. Dit is namelijk gewoon succes kopen. Een Leipzig ofzo zijn veel mensen om die reden ook geen fan van.

Messi zorgt er eigenhandig voor dat ik naar de mls kijk nu. Miami had 11 wedstrijden op rij niet gewonnen. Sinds hij erin staat winnen ze gewoon even twee keer achter elkaar. Miami staat trouwens gewoon helemaal onderin in de MLS. Het is niet dat hij eventjes de topclub van de VS heeft uitgekozen of een top team. Ik kan mij eigenlijk niet voorstellen dat het zo blijft. Het effect dat hij heeft op dat team is heel bijzonder. Messi heeft het wel ongelooflijk slim gedaan natuurlijk met deze deal. Hij krijgt shirt verkoop inkomsten, Apple tv rechten inkomsten en aandelen in een club/de mogelijkheid om een club te bezitten. Hij gaat daar bakken met geld verdienen en zijn naam nog groter maken door de Amerikaanse markt binnen te dringen. Iedereen in de VS kent Pele omdat hij daar ook gespeeld heeft. Nu gaat hij dat ook eventjes voor elkaar krijgen.

26 juli 2023 om 09:19

En juist dat stoort me.
Voor de liefhebber van het voetbal moet hij weer enorm veel geld ontvangen in meerdere vormen van salaris, tv gelden etc.

Geld overigens ook voor Ronaldo in dit geval, ik snap dat gewoon niet.
Wel mee eens dat de MLS nu aantrekkelijk is om te kijken, daar doe ik dan wel stiekem aan mee

26 juli 2023 om 09:24

Er zit geld in de voetbalmarkt, er worden miljarden gemaakt. Dus Messi (iemand die daar medeverantwoordelijk voor is), verdiend daar aan mee.

26 juli 2023 om 09:24

Daar zorgt hij toch ook zelf voor? Kijkcijfers, media aandacht, sponsors, mechanische etc etc.... . Al die moraalridders die vinden dat hij in een soort pro deo rol moet gaan voetballen. Dat stoort mij dan weer, zo werkt de wereld niet😉

Tja nog veel te goed voor MLS maar dat wisten we al. Maar laat Messi daar ook gewoon genieten in Amerika ook van het leven. Wel leuk om Busquets en Messi weer zien samen spelen. Ze tillen Inter Miami allebei toch wel naar een veel hoger niveau. Ben benieuwd of het nog leuker gaat worden als Alba en misschien zelfs Ramos straks die kant op gaat.

26 juli 2023 om 11:22

Ik hoop veel liever dat Ramos komt dan Suarez om eerlijk te zijn. Ze hebben wel echt een goede verdediger nodig die de boel een beetje leidt achterin, want als je ziet hoeveel kansem ze weggeven. Messi kan niet een heel jaar ervoor zorgen dat ze alles winnen.

Het niveau van de MLS is weliswaar niet van hoge niveau maar het plezier straalt weer vanuit Messi. Dat is voor elke pure voetballiefhebber van het hoogste niveau elke keer weer een traktatie als hij het op de heupen heeft. GOAT!

Benieuwd hoe het in de MLS gaat, miami is geen beste ploeg. Nu met Messi wél gewonnen van hekkensluiter Mexico en van Atalanta in de cup.

That's why he is the Goat, the Goat!

Laat het toch gewoon weer ff zien op z'n oude dag, ziet er nog steeds fit en gemotiveerd uit. Veel gemotiveerder dan hij 1 dag heeft laten zien in Parijs.

Ach ja, het is van een hoger niveau dan Saudi, maar het blijft natuurlijk wel een beetje een Mickey Mouse competitie. Leuk dat al die spelers zo veel geld kunnen verdienen, maar zeker in Saudi is het alleen een prestige zaak, want niemand (buiten in Saudi Arabie) gaat ooit echt met veel interesse naar de Saudische competitie kijken. In Amerika heb je natuurlijk een veel groter publiek en zeker met de aanwas van Latinos is er daar veel mogelijk.

Wat hoop ik dat hij daar een prijs weet te pakken zeg. Zou momenteel in de competitie al een prestatie zijn om voor de playoffs te plaatsen, maar vanaf daar is dan wel alles nog mogelijk. Lijkt me wel vet om Messi met een championship ring te zien!

Na 2 wedstrijden miami uitgespeeld. Nu toch nog effe naar de zandbak haha

Leuk hoor die glimlach op zijn gezicht te zien. Die heeft het voetbalplezier echt wel teruggevonden en ik neem ook aan dat de afnemende druk daar ook wel mee te maken heeft. Na toch wel 15-16 jaar aan een immense druk te hebben gevoetbald komt die ook nu weer binnen als de grote meneer van Miami. Echter moet het allemaal voor hem 'niet meer' en is het vooral genieten.

Messi heeft zijn stempel al gedrukt. Die gaat records verbreken daar.

Wat mij opvalt is dat hij twee keer met Rechts scoort!

Heb je ooit een celebration gezien van messi? Ik ken alleen de twee vingers in de lucht voor god. Of enthousiast springen en rennen richting de supporters of zijn shirt uitrekken. De standaart dingen dus... Messi heeft vannacht de "hold my beer" gebaar gemaakt naar David Beckham. Nu heb ik echt alles gezien. Dat was echt tof van de "bescheiden" Messi

26 juli 2023 om 21:59

Dus omdat hij een goal viert op een nieuwe manier betekent het dat hij niet bescheiden is? Het kan mij trouwens ook niet schelen of hij bescheiden is of niet. De argumenten tegen Messi zijn altijd gewoon enorm lachwekkend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren